600-700 TL'ye mouse önerisi

Alihan_s07

Centipat
Daha fazla  
Şu an elimde kablosuz ucuz bir mouse var ve yeni bir mouse almayı düşünüyorum. 600-700 TL bandında orta boy bir mouse önerebilir misiniz?

Eğer Bluetooth kullanma şansınız varsa Logitech'in M240 modelini tavsiye ederim. Kullanıyorum ve genelde memnunum. Son Teknosa'larda 600 TL altında gördüm... Eğer 700-800 TL bandına çıkabilirseniz yine Logitech'in M350S Pebble diye bir mouse'ı var. Bu hem BT hem de IR çalışan, daha yassı (yükseklik olarak söyledim...) bir mouse. Onun da kullanımı kolay ve rahat. Ancak fiyatını sağda solda iyi araştırınız, çok değişik fiyatlar istenebiliyor. (Bulursanız ilk çıkan modeli M350 diye geçer... O daha uygun fiyatlı olabilir...)

Eğer Bluetooth kullanma şansınız varsa Logitech'in M.240 modelini tavsiye ederim. Kullanıyorum ve genelde memnunum. Son Teknosa'larda 600 TL altında gördüm... Eğer 700-800 TL bandına çıkabilirseniz yine Logitech'in M350s pebble diye bir fareyi var. Bu hem BT hem de ır çalışan, daha yassı (yükseklik olarak söyledim...) Bir mouse. Onun da kullanımı kolay ve rahat. Ancak fiyatını sağda solda iyi araştırınız, çok değişik fiyatlar istenebiliyor. (bulursanız ilk çıkan modeli M350 diye geçer... O daha uygun fiyatlı olabilir...)

Hocam illa kablosuz olma şartı yok yine de önerilerinize bakacağım.

Tik hizi kupon falan var ise alinabilir bir model. Ss prime plus stoğu kalmamış. İsterseniz ikinci ele bakın. Bu fare önerimin arkasında tam olarak duramam belki alternatif bir ürün vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı