600-800 TL Monitör Önerisi

Aboo millet birbirine girmiş 😁😁 Kavga dövüşe hiç gerek yok ne güzel takılıyoruz şurada birbirinizin kalbini kırmayın 3 günlük dünyada.. Ama şu sıralar herkes gergin gerek mâli konuda gerek sağlık açısından size de hak veriyorum..

--

Viewsonic monitör iyi hoşta benim bütçe 750-800 civarı olduğu için biraz sıkıntı oluyor arada pek fark yok ama denkleştirmeye çalışacağım o olmazsa Philips / LG olur (ya da İncehesap'ta Cuma gecesinde belki bir şeyler kapabilirim istediğim ayarda monitör gelirse). Teşekkür ederim hepinize..
Şu monitörü alacağım galiba. Bunda hoparlör var mı acaba

Son düzenleme:
Tabi haklısınız 4 5 senedir Everest'in kulaklığını kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok fakat çoğu PSU alıcıları memnun değil. Bu arada bende LG monitörü atıcaktım konu karıştı :D çok iyi bir monitör hem kendim hem arkadaşlarım gayet memnun.
Evet dostlar ,4 5 senelik kulaklığım yaklaşık 1 dakika önce bozulmuş bulunmaktadır sesler allak bullak geliyor :D Ah şu şom ağzım nazar deydirdim kendi kendime.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı