Hocam ne anlatıyorsun Allah aşkına ya. 1.3 Multijet kadar kemik dizel motor mu var. Bakım aksatma gözü kapalı 500 deviriyor. Tüm taksi çıkması araçlar 1.3mjet. Sorunsuz yılların motoru.
Hocam şimdi birincisi Opel'de 1.3 Multijet var. Opelin kullandığı 1.3cdti motor %95 1.3multijet motor. Çok minik opelin yaptığı modifikasyonlar var sadece. Dünya dizel tarihindeki motorları bunlarla ilgili yapılan arge ve araştırma çalışmalarını takip edip multijetin diğer tüm dizellere göre ne kadar ayrı tutulduğunu görebilirsin. Tabi kendi bildiğinden çıkıp gerçekleri öğrenmek istersen.Hocam şimdi birincisi Opel'de 1.3 Multijet yok. İkincisi taksi olarak çok kullanılıyor diye bir araç kaliteli olmuyor. Takside kullanılan araçların alayı ucuz yakan araçlar olarak tercih edilen araçlar. Bu arada bende 1.3 Multijet Fiorino ve Linea vardı ikisi de segmanları yiyip yağ yakmaya başlamıştı elimden çıkardım.
Hocam Corsa alınabilir 1.3 Multijet zaten sorunsuz ayrıca 1.3 CDTI Astra J lerde bakabilirsiniz onlarda Multijet ve sorunsuz2012 model yılının altına düşmek istemiyorum arkadaşlar. Yakıt ekonomisi aracı bakıyorum. Aklımda Opel Corsa D Facelift 1.3 CDTI, Ford Fiesta 1.5 TDCI, Hyundai i20 PB Facelift 1.4 CRDI araçlar var. Sizin öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Birincisi 1.3 Multijet'ler ağır kullanıldığında çok kolay ömrünü tamamlayabiliyor. Aynı şekilde Opel, Volkswagen ve fransızların (citroën-Peugeot) eski kasalarında çok fazla kronik elektrik elektronik sorunu var ve elektrik sorunları arabalardaki en kanser şeydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.