600 TL bütçe gamepad önerisi

iWexlyn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem maksimum 600 TL. Daha da bir kuruş çıkamam maalesef. İki model arasında kaldım.

Logitech F310

Hangisi daha mantıklı olur sizce ya da farklı önerileriniz varsa ona da açığım. FIFA oynamak için alıyorum kolu ve isteğim herhangi bir programa ihtiyaç kalmadan kolu takıp direkt kullanmak. HB üzerinden attığım kol FIFA için direkt tak çalıştır şeklinde. F310'da o şekilde mi bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim replika 360 gamepadi kullanıyorum ve çok rahat. Logitech'in millattan kalma, oyun oynarken tuşlara basmayı eğlenceli değil de işkence haline getiren gamepadlerine fark atar.

Link için dedim.

Hocam peki kablolu olarak da kullanabiliyor muyuz? Kablosuz bağlantıda hiç kopma yaşadınız mı?

Evet Logitech'in eski bir ürünü o yüzden ben de çok arada kaldım. Tuşların hissiyatı ne kadar iyidir ben de bilmiyorum. Replika PS kolu alın derseniz sipariş vereceğim şu an.

Dostum F310 al. Aldığın replika Xbox olsun PS olsun dayanıksız. Bende F310 var 2 adet 2019'dan alınma hala çalışıyor sıkıntısı yok. Ancak aldığım Xbox 360 kolu 6. ayında bozuldu ve çok kullanmadım. 1 lira bile çıkamam diyorsun gidip replika almanın hiç bir güvencesi yok. Garantisi var dersen benim ürünümün de garantisi vardı ancak USB kablo ve trigger için para istediler :) 250TL.

Dostum F310 al. Aldığın replika Xbox olsun PS olsun dayanıksız. Bende F310 var 2 adet 2019'dan alınma hala çalışıyor sıkıntısı yok. Ancak aldığım Xbox 360 kolu 6. ayında bozuldu ve çok kullanmadım. 1 lira bile çıkamam diyorsun gidip replika almanın hiçbir güvencesi yok. Garantisi var dersen benim ürünümün de garantisi vardı ancak USB kablo ve trigger için para istediler :) 250TL.

Hocam peki ben FIFA'da hızlı koşmayı r1'de kullanan biriyim. F310 modelinde bildiğim kadarıyla R1 tuşu Click'li biraz sert yapıda. Uzun sürede bana bir sorun yaratır mı bu durum?

Hocam peki ben FIFA'da hızlı koşmayı r1'de kullanan biriyim. F310 modelinde bildiğim kadarıyla R1 tuşu Click'li biraz sert yapıda. Uzun sürede bana bir sorun yaratır mı bu durum?
Kullanarak öğrenirsin, ayrıyetten o şekilde kullanmanı önermem. Gaz pedalı gibi yapısı olduğu için ne kadar basarsan koşması oyuncunun o kadar iyi bence.

F310 zaten genel yapısı yüzünden ergonomik olarak kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı