600 TL creatin önerisi

Canyoldaş

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba şu anda 600TL param var. HIQ'nın creatinini alabiliyorum fakat proteinocan'da creatin + proworkout alabiliyorum. Sizce hangi seçeneği almalıyım?

Seçenek 1:
-------------------------------------------------------
Seçenek 2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu anda 600TL param var. HIQ'nın creatinini alabiliyorum fakat proteinocan'da creatin + proworkout alabiliyorum. Sizce hangi seçeneği almalıyım?

Seçenek 1:
-------------------------------------------------------
Seçenek 2:

HIQ de kreatin miktarı daha fazla ve bence HIQ daha kaliteli alabiliyorsan HIQ al ama Proteinocean eskiden kullanmıştım kötü değil.

Uzun vadeli olması açısından Proteinocean alın derim 2 tane alırsanız 200 servise denk geliyor tek sorunu 3 gram var tek ölçeğinde 1.5 ölçek atarsanız 5 gram olur bu da yaklaşık 120 servis yapar yine HIQ'den daha fazla.

Uzun vadeli olması açısından Proteinocean alın derim 2 tane alırsanız 200 servise denk geliyor tek sorunu 3 gram var tek ölçeğinde 1.5 ölçek atarsanız 5 gram olur bu da yaklaşık 120 servis yapar yine HIQ'den daha fazla.

Artı olarak bence 2 adet creatin alın uzun vadeli spor yapan birisi olarak pre work out ne kadar iş yapsa da çok zararlı bir ürün yeni başladıysanız hiç almayın derim, salonda 2 kişi pre yüzünden hastanelik oldu kalbinize rutirn kontrol yaptırmıyorsanız sıkıntı bir şey.

Sporu evde yapmaya başladım ekipmanlarımı aldım fakat kollarım zayıf olduğu için ağırlık vs kaldıramıyorum proworkout u ilk zamanlarda yardımcı olsun diye alacağım.

@Ardaaa2131 @Lyc Sizce hangi seçenek daha mantıklı

Sporu evde yapmaya başladım ekipmanlarımı aldım fakat kollarım zayıf olduğu için ağırlık vs kaldıramıyorum proworkout u ilk zamanlarda yardımcı olsun diye alacağım.

@Ardaaa2131 @Lyc sizce hangi seçenek daha mantıklı.

Spor düzenine alıştıktan sonra kullanın bence pre workoutu evde doğal pre workout yapıp kullan düzen oturana kadar.

@Ardaaa2131 @Lyc sizce hangi seçenek daha mantıklı.

Pre-workout kullanmak bazı durumlarda zararlı olabilir. Örneğin 80 kilo isen, günlük alman gereken protein miktarı yaklaşık 150-160 gram civarında olmalı ki, antrenmanda zarar gören kas dokularını vücudun %90 oranında yeniden inşa edebilsin. Ancak pre-workout aldığında, normalde yorgunluk hissedip durman gereken yerde, enerji ve güç artışı sayesinde antrenmana devam ediyorsun. Bu da kaslarına daha fazla zarar vermene yol açıyor. Eğer günlük yeterli protein (örneğin 150-160 gram) alamıyorsan, kaslarını tamamen yenileyemediğin için bu kasların onarılmasını ve büyümesini yavaşlatır. Temel gücün düşükse ve beslenmen de yeterli değilse, pre-workout kullanmanı tavsiye etmem

Cümleyi çok karışık yazdığım için birazcık daha anlaşılır olması adına chatgptye başvurdum

Pre-workout kullanmak bazı durumlarda zararlı olabilir. Örneğin 80 kilo isen, günlük alman gereken protein miktarı yaklaşık 150-160 gram civarında olmalı ki, antrenmanda zarar gören kas dokularını vücudun %90 oranında yeniden inşa edebilsin. Ancak pre-workout aldığında, normalde yorgunluk hissedip durman gereken yerde, enerji ve güç artışı sayesinde antrenmana devam ediyorsun. Bu da kaslarına daha fazla zarar vermene yol açıyor. Eğer günlük yeterli protein (örneğin 150-160 gram) alamıyorsan, kaslarını tamamen yenileyemediğin için bu kasların onarılmasını ve büyümesini yavaşlatır. Temel gücün düşükse ve beslenmen de yeterli değilse, pre-workout kullanmanı tavsiye etmem.

Cümleyi çok karışık yazdığım için birazcık daha anlaşılır olması adına ChatGPT'ye başvurdum.

Onun dışında da cafein ile alınabilecek tüm destekler sana ileri vadede zarar verir 1 2 gün iyi idman atacağım diye diğer günler idmandan alacağın verimi düşürürsün vucudun cafeinden ve diğer maddelerden gelen enerjiye alışacağı için bu yüzden hiç önermiyorum önerenleri de anlamıyorum.

Pre-workout kullanmak bazı durumlarda zararlı olabilir. Örneğin 80 kilo isen, günlük alman gereken protein miktarı yaklaşık 150-160 gram civarında olmalı ki, antrenmanda zarar gören kas dokularını vücudun %90 oranında yeniden inşa edebilsin. Ancak pre-workout aldığında, normalde yorgunluk hissedip durman gereken yerde, enerji ve güç artışı sayesinde antrenmana devam ediyorsun. Bu da kaslarına daha fazla zarar vermene yol açıyor. Eğer günlük yeterli protein (örneğin 150-160 gram) alamıyorsan, kaslarını tamamen yenileyemediğin için bu kasların onarılmasını ve büyümesini yavaşlatır. Temel gücün düşükse ve beslenmen de yeterli değilse, pre-workout kullanmanı tavsiye etmem

Cümleyi çok karışık yazdığım için birazcık daha anlaşılır olması adına chatgptye başvurdum

Onun dışında da cafein ile alınabilecek tüm destekler sana ileri vadede zarar verir 1 2 gün iyi idman atacağım diye diğer günler idmandan alacağın verimi düşürürsün vucudun cafeinden ve diğer maddelerden gelen enerjiye alışacağı için bu yüzden hiç önermiyorum önerenleri de anlamıyorum.
Tamamdır o zaman hqı nın creatinini alıyorum

Son düzenleme:
HIQ kaliteli marka fakat kreatinde bu fark etmiyor, ayrıca topaklanma yapıyor kutusu. Protein Ocean hem daha ucuz hem topaklanma yapmıyor.

Günlük 150-160 gram protein mi? Bu arkadaş Mr. Olympia'da ağır siklet kategorisine hazırlanmıyor. Günlük 100-110 gram protein yetecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı