600 TL gamepad önerisi

haset

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tuşları sert ama daha iyi bir seçenek yok bu bütçede.
 
Bilmiyorum hiç Xbox kolu kullandın mı ama eğer kullandıysan sakın F310 alma. Geçen sene bu dönemler kardeşime aldım ancak hiç rahat değil. Trigger yok yerine tuşlar var sanki PS2 kolu gibi. Ve oldukça küçük yani benim elimde küçüktür ama bu sanki çocuklar için gibi. Ama şu var kardeşime sorduğumda memnun. Biraz kişiden kişiye de değişiyor. Kısaca imkanın varsa kesin bir dene öyle al. Ek olarak Logitech müşteri hizmetleri aşırı iyi. Kol iki defa bozuldu ikisinde de yenisini verdiler. Tabi iki kez bozulması da ayrı bir sorun.
 
Bilmiyorum hiç Xbox kolu kullandın mı ama eğer kullandıysan sakın F310 alma. Geçen sene bu dönemler kardeşime aldım ancak hiç rahat değil. Trigger yok yerine tuşlar var sanki PS2 kolu gibi. Ve oldukça küçük yani benim elimde küçüktür ama bu sanki çocuklar için gibi. Ama şu var kardeşime sorduğumda memnun. Biraz kişiden kişiye de değişiyor. Kısaca imkanın varsa kesin bir dene öyle al. Ek olarak Logitech müşteri hizmetleri aşırı iyi. Kol iki defa bozuldu ikisinde de yenisini verdiler. Tabii iki kez bozulması da ayrı bir sorun.

Yok daha önce hiç kullanmadım Xbox kolu ama cidden F310 almak istemiyorum bir yandan başka gamepadlere baktım ama güzel bir şey de yok çok arada kaldım aklıma https://www.hepsiburada.com/starx-w...-ps4-tv-box-uyumlu-oyun-kolu-pm-HBC00003HXEMY şöyle bir şey alıp ne de olsa yaza kadar götürse yeter diye düşünüyorum şu anda çünkü sadece Forza ve FIFA da idare etsin yeter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı