Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz?
Gamesir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz?
TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
Görünüş olarak*Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor
Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocamGameSir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.
TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor.
İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurtdışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam
İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurt dışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44
İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.