MeMerhaba sana steelseries apex 3 önerebilirim şu anda hepsiburada da indirimde 550 TL bir fiyatı var.
Steelseires Apex 3 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Steelseires Apex 3 RGB Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik değilki bu??!!Merhaba sana steelseries apex 3 önerebilirim şu anda hepsiburada da indirimde 550 TL bir fiyatı var.
Steelseires Apex 3 RGB Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Me
Mekanik değilki bu??!!
Bu kadar para verip mekanik almamak biraz ahmaklık olur
Merhaba sana steelseries apex 3 önerebilirim şu anda hepsiburada da indirimde 550 TL bir fiyatı var.
Bence alabilirsin eğer mebran almak istemezsen hyperx alloy fps alabilirsin eğer bütçeni 700 tl civarına getirirsen corsair k68 rgb modelini alabilirsin mekanik ve rgb özelliği bulunuyor.Benimde gözüme çarpan bir klavye oldu fakat bu fiyatlara mekanik klavye almak daha mı mantıklı orada takıldım. Çok fazla bilgim yok klavyeler hakkında ama genel olarak mekanik klavyeler ilk tercih gibi gözüküyor. Bu klavye çok hoşuma gitti açıkçası. Bilgisi olan var mı? Ne yapmalım?
Açıkçası çok sesli bir klavye istemiyorum. Ben laptop kullanıyordum ve düşük seviyede sesi vardı. Şimdi monitore bağlayıp kullanıyorum ve idareten evde bulunan klavyeyi kullanıyorum. Bununda basış hissiyatı olsun , sesi olsun hiç iyi değil. Zaten bilek desteğide yok. Benim için bilek desteği önemli. Az veya orta seviyede ses olabilir ama bazıları aşırı sesli oluyor.Bence alabilirsin eğer mebran almak istemezsen hyperx alloy fps alabilirsin eğer bütçeni 700 tl civarına getirirsen corsair k68 rgb modelini alabilirsin mekanik ve rgb özelliği bulunuyor.
![]()
Corsair K68 RGB Mekanik Klavye CH-9102010-TR - MX Red Türkçe | Adeks Store
Corsair K68 RGB ultra dayanıklı mekanik klavyede canlı RGB arka aydınlatma, IP32 su ve toza karşı koruma sertifikası ve CHERRY MX tuş anahtarları bulunur.www.adeksstore.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.