600 TL klavye öneri

Merhaba sana steelseries apex 3 önerebilirim şu anda hepsiburada da indirimde 550 TL bir fiyatı var.
Me
Merhaba sana steelseries apex 3 önerebilirim şu anda hepsiburada da indirimde 550 TL bir fiyatı var.
Mekanik değilki bu??!!
Bu kadar para verip mekanik almamak biraz ahmaklık olur

2. El Razer alabilirsiniz, BlackWidow Chrome v2, Ultimate ya da BlackWidow Elite olabilir.

Benimde gözüme çarpan bir klavye oldu fakat bu fiyatlara mekanik klavye almak daha mı mantıklı orada takıldım. Çok fazla bilgim yok klavyeler hakkında ama genel olarak mekanik klavyeler ilk tercih gibi gözüküyor. Bu klavye çok hoşuma gitti açıkçası. Bilgisi olan var mı? Ne yapmalım?

Benimde gözüme çarpan bir klavye oldu fakat bu fiyatlara mekanik klavye almak daha mı mantıklı orada takıldım. Çok fazla bilgim yok klavyeler hakkında ama genel olarak mekanik klavyeler ilk tercih gibi gözüküyor. Bu klavye çok hoşuma gitti açıkçası. Bilgisi olan var mı? Ne yapmalım?
Bence alabilirsin eğer mebran almak istemezsen hyperx alloy fps alabilirsin eğer bütçeni 700 tl civarına getirirsen corsair k68 rgb modelini alabilirsin mekanik ve rgb özelliği bulunuyor.

Bence alabilirsin eğer mebran almak istemezsen hyperx alloy fps alabilirsin eğer bütçeni 700 tl civarına getirirsen corsair k68 rgb modelini alabilirsin mekanik ve rgb özelliği bulunuyor.
Açıkçası çok sesli bir klavye istemiyorum. Ben laptop kullanıyordum ve düşük seviyede sesi vardı. Şimdi monitore bağlayıp kullanıyorum ve idareten evde bulunan klavyeyi kullanıyorum. Bununda basış hissiyatı olsun , sesi olsun hiç iyi değil. Zaten bilek desteğide yok. Benim için bilek desteği önemli. Az veya orta seviyede ses olabilir ama bazıları aşırı sesli oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı