600 TL klavye önerisi

KS nin RGB takıntısı yoksa alınabilir.
RGB sorun olursa Redragon olabilir o rgbli idi ayrıca pbt keycap ve hot swap fakat outemu geliyordu sanırım ilerde değiştirilir ama.

Zam gelmedi ve stok geldi ise Galax Stealth 03 alın.
O Kablolu değil miydi?

Bu fiyatlarda mekanik kablosuz ve RGB klavye olduğunu sanmıyorum.

@CR4SHER dislike atma sebebin ürünün GamePower olması mı? Bütçen doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz.
Cidden bu paralara gamepower alınmaz bence ya. Bu Outemu değil miydi?

RGB sorun olursa Redragon olabilir o RGB'li idi ayrıca PBT keycap ve hot swap fakat Outemu geliyordu sanırım ileride değiştirilir ama.

O kablolu değil miydi?

Görmemişim kusura bakmayın, bu bütçeye iyi kablosuz klavye bulunurmu emin değilim.

Rgb ile herhangi bir sorun olmaz benim için önemli olan malzeme kalitesi ve kolay temizlenebilmesi.
Magic refiner kesinlikle o halde hocam. Bluetooth ve 2.4g bağlantı Hot swappable. Switchleri cherry muadili diye hatırlıyorum kötü bir switch yoktu üzerinde. Ayrıca optical switch olmadığı için de birsürü switch muadilin de var. Aliexpresste holy panda switchler baya ucuz mesela

Magic refiner kesinlikle o halde hocam. Bluetooth ve 2.4g bağlantı Hot swappable. Switchleri cherry muadili diye hatırlıyorum kötü bir switch yoktu üzerinde. Ayrıca optical switch olmadığı için de birsürü switch muadilin de var. Aliexpresste holy panda switchler baya ucuz mesela
Tamamdır hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı