Gerek kendim gerek arkadaslarimin kullandigi Outemu Red switchli klavyelerde boyle bir durumla karsilasmamistik. Kalitesiz oldugunu bizde biliyoruz fakat dedigim gibi, benim ve arkadaslarimin klavyesinde yay sorunu yoktu.
Gerek kendim gerek arkadaslarimin kullandigi Outemu Red switchli klavyelerde boyle bir durumla karsilasmamistik. Kalitesiz oldugunu bizde biliyoruz fakat dedigim gibi, benim ve arkadaslarimin klavyesinde yay sorunu yoktu.
Buna özel mesaj olarak cevap gönderiyorum size isterseniz inceleyebilirsiniz detaylı olarak.
Beceremedim özel mesaj göndermeyi ama basitçe 15 dolara alabiliyorsunuz o bahsettiğiniz klavyeyi yaklaşık.
Minimum 500 adet olacak şekilde tanesi yaklaşık 15 dolardan ürettirebilirsiniz aynısını. Markasını efedesu gaming olarak ve logoyu da istediğiniz şekilde (belirli kriterler dahilinde) değiştirebiliyorsunuz. Türkçe tuş dizilimi için minimum adet sayısı artabilir. Deneme amaçlı 1 adet 25 dolara alabilirsiniz ama direkt size satmayabilirler şirket olmadığı için.
New private mold RGB mechanical keyboard for gamer, US $ 16 - 19 / Piece, FCC, ce, RoHS, Plug and Play, Membrane.Source from Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd. on Alibaba.com.
Whole Keys Without Conflict RGB Rainbow Mechanical Gaming Keyboard with Lighting Logo
shenzhen-blue.manufacturer.globalsources.com
Metal kasa dediğinizde sanki full metal gibi geliyor ama ABS plastik üzerine aluminyum plaka şeklinde bu. Yazılım desteğini bilmiyorum ne kadar kullanışlı olabilir ama amaç macro ise onun sağlayacağı desteğin kat ve kat fazlasını autohot key ile yapabiliyorsunuz zaten. RGB konusuna girmiyorum hiç.
Yanlış anlaşılma olmasın burada amacım Trust kötü Redragon iyi, X marka berbat tartışması değil. Ne aldığınızı veya hangi ürünü övdüğünüzü bilin sadece.