Sıkıntı değil, sizden daha beter olup küfür edenler gördüm forumdaMetal kasa, yazilim destegi, RGB destegi.
Atar degil, boyle gorunce artik sinirlenmeye basladim nedensizce. Yaptigim hos bir davranis degil, ozur dilerim.
Sıkıntı değil, sizden daha beter olup küfür edenler gördüm forumdaMetal kasa, yazilim destegi, RGB destegi.
Atar degil, boyle gorunce artik sinirlenmeye basladim nedensizce. Yaptigim hos bir davranis degil, ozur dilerim.
Söz konusu değil ?Kasaya bagli durum diye biliyorum. Blue switchlerde boyle bir sorun olabilir fakat red switchlerinde boyle bir durum soz konusu degil.
Gerek kendim gerek arkadaslarimin kullandigi Outemu Red switchli klavyelerde boyle bir durumla karsilasmamistik. Kalitesiz oldugunu bizde biliyoruz fakat dedigim gibi, benim ve arkadaslarimin klavyesinde yay sorunu yoktu.Söz konusu değil ?Gamepower saber rgb kullanıyorum deli gibi yay sesi geliyor outemu kalitesiz bir switch arkadaş.
Gerek kendim gerek arkadaslarimin kullandigi Outemu Red switchli klavyelerde boyle bir durumla karsilasmamistik. Kalitesiz oldugunu bizde biliyoruz fakat dedigim gibi, benim ve arkadaslarimin klavyesinde yay sorunu yoktu.
Kailh switchlerde bu sıkıntıyı yaşar mıyım?Gerek kendim gerek arkadaslarimin kullandigi Outemu Red switchli klavyelerde boyle bir durumla karsilasmamistik. Kalitesiz oldugunu bizde biliyoruz fakat dedigim gibi, benim ve arkadaslarimin klavyesinde yay sorunu yoktu.
Metal kasa, yazilim destegi, RGB destegi.
Metal kasa, yazilim destegi, RGB destegi.
Kailh switchler Razer ve Outemu switchlerden daha iyidir. Yay sesi cikartacagini durunmuyorum fakat Reddit'te arastirma yapmanizi oneririm.Kailh switchlerde bu sıkıntıyı yaşar mıyım?
Bir de Razer Ornata da aklıma takıldı onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kalih switchlerden gelir mi bu ses?Bir de bu Alienware metal kasa değilmiş bu yay sesine sebep olur mu?
o konu metal kasayla falan alakalı değil switch markasıyla alakalıBir de bu Alienware metal kasa değilmiş bu yay sesine sebep olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.