- Makaleler
- 1
Ben bu ürünü buldum ancak Türkçe olursa iyi olur. Oyun oynayacağım. Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkürler.
Outemu switchlerde arkadan yay çınlaması geliyor diyorlar doğru mu?Cooler Master MasterKeys CK350 RGB Aydınlatmalı Blue Switch Fiyatı
Cooler Master MasterKeys CK350 RGB Aydınlatmalı Blue Switch en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Alienware AW768 Pro RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - Brown Switch Türkçe | Adeks Store
İkonik Alienware görünümü, 15 programlanabilir makro tuşu, mekanik tuş anahtarları ve RGB aydınlatma AW768 Pro oyun klavyesinde.www.adeksstore.com
Kasaya bagli durum diye biliyorum. Blue switchlerde boyle bir sorun olabilir fakat red switchlerinde boyle bir durum soz konusu degil.Outemu switchlerde arkadan yay çınlaması geliyor diyorlar doğru mu?
Önerebileceğiniz kırmızı switch bir klavye var mı?Kasaya bagli durum diye biliyorum. Blue switchlerde boyle bir sorun olabilir fakat red switchlerinde boyle bir durum soz konusu degil.
Cooler Master CK350 ve Trust Cada GXT980 oneririm. Ikisi de Outemu switchler kullaniyor, bu yuzden Alienware AW768 almanizi oneririm, Kailh brown switchleri kullaniyorlar bu yuzden Outemu'dan kat kat daha kaliteli olacagina emin olabilirsiniz.Önerebileceğiniz kırmızı switch bir klavye var mı?
Teşekkürler sanırım bu alienware ı alacağım.Cooler Master CK350 ve Trust Cada GXT980 oneririm. Ikisi de Outemu switchler kullaniyor, bu yuzden Alienware AW768 almanizi oneririm, Kailh brown switchleri kullaniyorlar bu yuzden Outemu'dan kat kat daha kaliteli olacagina emin olabilirsiniz.
Bütçeyi biraz arttırırsanız 755 TL’ye Corsair Strafe RGB MK.2 var ben aldım mükemmelTeşekkürler sanırım bu alienware ı alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.