CX80s rezalet bir kulaklık fiyatına göre. 300 lira bayıldım kulaklığa 180 liralık JBL'den daha kötü ses performansı var. Mikrofonu da zaten işime yaramıyor.
GamePower Fujin şu anki fiyat bandı 700 olsada mikrofonu kaliteli ekstra yazılımı ile RGB aydınlatmasını ve Erkek, Kadın, Çocuk, Canavar ses efektleri uygulayabiliyorsun.
CH321 kullanıyorum. Herhangi bir ayar yapmadan windowsun ses kaydetme programında ses kaydı aldım. Bence oldukça başarılı. @TylerDurdenAynıBen Ses kaydı
Discord'da arkadaşlarımla konuşuyorum. O yüzden mikrofonu kaliteli olan ve ses kalitesi de gayet güzel olan F/P bir kulaklık arıyorum. Bütçem 500 - 600 lira civarı olabilir. Belki biraz daha zorlayabilirim sunduğunuz öneriye göre. Şimdiden teşekkürler.
CH321 kullanıyorum. Herhangi bir ayar yapmadan windowsun ses kaydetme programında ses kaydı aldım. Bence oldukça başarılı. @TylerDurdenAynıBen Ses kaydı
İtopya'dan iki adet almıştım yanlışlıkla CH321'i. Hafta sonu iadeye vereceğim, kargo kutusunu bile açmadım. İadeye vereceğime sana 599'dan verebilirim.
Şu mesajı görünce hemen banka hesaplarıma girdim baktım, valla olsaydı ve arkadaş almak istemeseydi ben teklifte bulunacaktım ama 335,00 TL yazısını görünce hevesim kursağımda kaldı.