Kulak üstü CH321, kulak içi CX80S.
CX80s rezalet bir kulaklık fiyatına göre. 300 lira bayıldım kulaklığa 180 liralık JBL'den daha kötü ses performansı var. Mikrofonu da zaten işime yaramıyor.Kulak üstü CH321, kulak içi CX80S.
Sen nasıl bir kralsın yaCH321 kullanıyorum. Herhangi bir ayar yapmadan windowsun ses kaydetme programında ses kaydı aldım. Bence oldukça başarılı. @TylerDurdenAynıBen
Ses kaydı
gamepower fujinDiscord'da arkadaşlarımla konuşuyorum. O yüzden mikrofonu kaliteli olan ve ses kalitesi de gayet güzel olan F/P bir kulaklık arıyorum. Bütçem 500 - 600 lira civarı olabilir. Belki biraz daha zorlayabilirim sunduğunuz öneriye göre. Şimdiden teşekkürler.
Forum tarihinin gelmiş geçmiş en iyi cevabı. Hocam valla tebrik ederim üşenmeden kaydettiğin için. Valla helal olsun.CH321 kullanıyorum. Herhangi bir ayar yapmadan windowsun ses kaydetme programında ses kaydı aldım. Bence oldukça başarılı. @TylerDurdenAynıBen
Ses kaydı
İtopya'dan iki adet almıştım yanlışlıkla CH321'i. Hafta sonu iadeye vereceğim, kargo kutusunu bile açmadım. İadeye vereceğime sana 599'dan verebilirim.
Hayır ya aynı siparişte değil, kardeşim kendi hesabından almış ben almadı sanmıştımKanka ödeme ekranında hiç mi fiyata bakmıyosun, yanlışlıkla 2 ürün almak nedir? Nasıl bir zenginlik![]()
![]()
Şu mesajı görünce hemen banka hesaplarıma girdim baktım, valla olsaydı ve arkadaş almak istemeseydi ben teklifte bulunacaktım ama 335,00 TL yazısını görünce hevesim kursağımda kaldı.İtopya'dan iki adet almıştım yanlışıkla CH321'i. Haftasonu iadeye vereceğim, kargo kutusunu bile açmadım. İadeye vereceğime sana 599'dan verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.