Aynı mouseyi uzun yıllar kullandım ne gibi sorunu olmuştu? Ben de tıklamalar haricinde herhangi bir sorunu yoktu.
Sol Click gitti gibi kendi kendine çift tıklamalar basılı tutamamalar varAynı mouseyi uzun yıllar kullandım ne gibi sorunu olmuştu? Ben de tıklamalar haricinde herhangi bir sorunu yoktu.
Hocam kronik LOD sorunu olan bir model bu.![]()
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse - PttAVM
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Kronik LOD sorunu, çift tıklama sorunu ve scroll tuşu sorunu var, alınmaz.![]()
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse - PttAVM
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Kullanmadık ama teknik inceleme okursanız görürsünüz.Rival 3'ü 4 senedir kullanıyorum arkadaşlarımda da var. Herhangi bir sorunu yok yazan arkadaşlar kullanmışlar mı acaba?
Rival 3'ü 2 senedir kullanıyorum arkadaşlarımda kullanıyor herhangi bir sorun yaşamadık kötüleyen arkadaşlar kullandılarmı acaba merak ettim.
Dönüşünüz için teşekkürler fakat birinci kişi deneyimim olumlu yönde.Kullanmadık ama teknik inceleme okursanız görürsünüz.
Evet, aynı sorun benim de başıma geldi kronik sorun diye düşünüyorum. Ben de çok uzun süre kullandım en sonda bu sorun çıktı ama ben tamir ettim tekrar kullanıma soktum lakin başka mouse kullanıyorum şu anda kullanmak istesem gene kullanırım.Sol Click gitti gibi, kendi kendine çift tıklamalar ve basılı tutamamalar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.