600 TL Red Switch mekanik klavye önerisi

• Konuyu başlatan Sec61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.648

Buldum ben 391 TL hem gateron Red hem optik.
Bu da gayet iyidir. Bütçe düşürmek istiyorsanız bunu alın.

Buldum ben 391 TL hem gateron Red hem optik.

Yurt dışından bakarsanız her şey ucuza geliyor. Yurt içine bakın.

O bütçedeki optik Switch'den verim alacağınızı düşünüyor musunuz? Hadi onu geçtim 300 TL civarındaki tek Red Switch klavye Gamepower Ogre ama bu bütçede başka Red Switch yok diye onu mu öneriyoruz?
Evet? Verim alacağımı düşünüyorum. Hangi ürüne logo basılmış sence? Araştır bakalım. Sırf Rampage diye çöpe atmayın. Bir ürüne çöp derken kanıtlarla gelin.

Hangi ürüne logo basılmış sence? Araştır bakalım. Sırf Rampage diye çöpe atmayın. Bir ürüne çöp derken kanıtlarla gelin.
RK919'un aynısı, biliyoruz. 600TL bütçeye alınmaz o klavye zaten, 400TL bütçeye hadi neyse.

Evet? Verim alacağımı düşünüyorum. Hangi ürüne logo basılmış sence? Araştır bakalım. Sırf Rampage diye çöpe atmayın. Bir ürüne çöp derken kanıtlarla gelin.

Fakat arkadaşın 600TL bütçesi var ve o bütçede kesinlikle daha iyi klavyeler var hatta siz bile başka klavye atmışsınız Rampage olanı önermek yerine.

Bu da iyidir.

Pardon yanlış link :D

Yanlış konu.

Fakat arkadaşın 600TL bütçesi var ve o bütçede kesinlikle daha iyi klavyeler var hatta siz bile başka klavye atmışsınız Rampage olanı önermek yerine.
Arkadaşın 600 TL bütçesi olabilir fakat bu klavyeye direkt alınmaz demek saçma. Belli ki arkadaş ucuz diye bu klavyeye bakmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı