600 TL Red Switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
600
Hocam AOC'ye güvenilir mi Outemu Switch kötü diyorlar ama.
Kötü değil. Bu tip orta segment klavyelerde başarılı. Benim kullandığım da K551RGB. Mavi, Outemu Switch. Bir sorun yok.
Aoc GK500 bu fiyata gayet iyi. İndirim beklenirse Cherry Mx kullanan klavyeler de 600 700 civarına iniyor bazen en iyi seçenek onlar olur. Uygun fiyat istiyorsan GK500'den ucuza daha iyisini bulamazsın
Cherry MX Yeşil Switch. Mavi Switch gibi ses çıkarıyor. Rahatsız edebilir.
Bu kez ben erken paylaştım heralde ama. :D
Evet. :D

Kötü değil. Bu tip orta segment klavyelerde başarılı. Benim kullandığım da K551RGB. Mavi, Outemu Switch. Bir sorun yok.

Cherry MX Yeşil Switch. Mavi Switch gibi ses çıkarıyor. Rahatsız edebilir.

Evet. :D
Cherry Mx'in farklı modelleri mevcut sadece yeşil switch değil. Örneğin XPG'nin Cherry Mx Blue ve Red modeli İtopya'da sürekli indirime giriyor 650 700 lira civarına. Yine aynı şekilde Corsair K68 Cherry Mx Red var sık sık indirime giren kaliteli modellerden.
Bu arada outemu switchler giriş seviye sayılabilir, sıkıntı çıkarabilir fakat teknoloji biraz da şans işi. Kendim Msi GK50 low profil kullanıyorum geçenlerde indirimde 500 liraya aldım, bu fiyatlara bulabilirseniz gayet güzel klavye tavsiye edebilirim. Biraz yay sesi mevcut ama bu da şansa kalmış bir durum, diğer modellerde de karşılaşabilirsiniz.

@HYÇ İndirimli olanı Yeşil Switch diye biliyorum. Red'i de giriyorsa güzel.
Hangisi hocam sizin dediğiniz? Razer v3 modeli mi? O yeşil switch fakat Cherry Mx switch yok onda. Onun da indirimi bitmiş sanırım gerçi malzeme kalitesi bakımından pek iyi değil o model. V2 modeli bulunursa uygun fiyata daha iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı