600 TL'ye gamepad önerisi

Woztox

Decapat
Daha fazla  
600 TL bütçem var. Çoğunlukla oynadığım oyun LFS S3, orada Eksene gamepad bağlayabiliyoruz ve Rematch oynuyorum. Bunlar için 600 TL'ye en kaliteli gamepad önerebilir misiniz? Titreşimli ve kablosuz, USB'li olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
600 TL bütçem var. Çoğunlukla oynadığım oyun LFS S3, orada eksene gamepad bağlayabiliyoruz ve Rematch oynuyorum. Bunlar için 600 TL'ye en kaliteli gamepad önerebilir misiniz? Titreşimli ve kablosuz, USB'li olursa güzel olur.

Öncelikle bütçen çok kısıtlı bilgisayar üzerinde kullanicaksan Xbox kolu tercih etmeni öneririm. Genel olarak orijinal gözüken çakma DS4 kollarindan uzak dur.
F310'a göz atılabilir daha iyi bir seçenek varsa arkadaşlar söyler zaten.

600 TL bütçem var. Çoğunlukla oynadığım oyun LFS S3, orada Eksene gamepad bağlayabiliyoruz ve Rematch oynuyorum. Bunlar için 600 TL'ye en kaliteli gamepad önerebilir misiniz? Titreşimli ve kablosuz, USB'li olursa güzel olur.
Iyzico+Parolapara kampanyasını kullanmanı öneririm. O şekilde 600Tl'ye güzel bir şey vardır diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar, Xbox 9. Nesil gamepadi 1260 TL’ye almak için;

Parolapara’da %50 (max 400 TL) cashback ve İyzico’da %10 İtopya + %25 bayram indirimi ile 500 TL kampanyasına katılın.
2400 TL’yi Parolapara’ya yatırıp sanal kart oluşturun, İtopya’da İyzico ile Parolapara kartı ile ödeyin.
Cashback’ler hesabınıza yansır; Parolapara’dan 400 TL’yi çekebilir, İyzico cashback’ini harcayabilir veya İstanbulkart/Vodafone Pay’e aktararak çekebilirsiniz.

Böylece gamepadi 1260 TL’ye alırsınız.

Konuya ait URL :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Xbox 9. Nesil gamepadi 1260 TL’ye almak için;

Parolapara’da %50 (max 400 TL) cashback ve İyzico’da %10 İtopya + %25 bayram indirimi ile 500 TL kampanyasına katılın.
2400 TL’yi Parolapara’ya yatırıp sanal kart oluşturun, İtopya’da İyzico ile Parolapara kartı ile ödeyin.
Cashback’ler hesabınıza yansır; Parolapara’dan 400 TL’yi çekebilir, İyzico cashback’ini harcayabilir veya İstanbulkart/Vodafone Pay’e aktararak çekebilirsiniz.

Böylece gamepadi 1260 TL’ye alırsınız.

Konuya ait URL :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsterseniz daha da sadeleştirebilirim.

Ünlü oldum. Şaka bir yana dostum 600 TL'ye istediğini bulamazsın ancak yukarıda ki kampanya ile Xbox değil de Wraith üzerinden uygun olan gamepadler işini görür. Cebinden yine 600-700 civarı çıkmış olur.

@Woztox

20250531_034124.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı