600 TL'ye kadar gamepad tavsiyesi

PatrickBateman

Hectopat
Bana göre en uygun seçenek F310 gibi duruyor Elden Ring ve FIFA için alacağım. Bütçe 600 TL'ye kadar çıkabilir, F310 fiyatına daha iyisi var veya 600 yerine 900 ver bunu al yıllarca rahat et dedikleriniz varsa onlara da açığım ama asıl amacım az para çok işten yana.

Bana göre en uygun seçenek F310 gibi duruyor Elden Ring ve FIFA için alacağım. Bütçe 600 TL'ye kadar çıkabilir, F310 fiyatına daha iyisi var veya 600 yerine 900 ver bunu al yıllarca rahat et dedikleriniz varsa onlara da açığım ama asıl amacım az para çok işten yana.

Kablosuz almak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. F710 alın.

Bence düşünmeden f310 alın f/p açısından çok iyi ama bütçeniz yetiyorsa f710da bakılabilir kablosuz olduğu için.

Hocam vallahi bence en mantıklısı almışken 2.el bir series kolu çözmek ben bazen sahibinden üzerinde 900-1000 arasına görüyorum hem uyum sorunu sıfır olur hem de ergonomi ve kalite açısından birinci sınıf.
Ben kendim 2.el DualSense buldum 1000'e onu aldım mesela sorunsuzca kullanıyorum şu an.

Kablosuz almak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. F710 alın.

Bütçeye uygun F710 var.

Bütçe esnerse:

Tavsiyler için teşekkürler fakat bu kadar fiyat esnekliği yaparsam biraz daha esneyip 9. nesil Xbox kolu veya Dualsense alırım diye düşünüyorum asıl önceliğim daha düşük fiyatlardan işi çözmek aslında, sonuçta temelinde aynı tuş hassasiyetini sunup dezavantaj olarak kablolu ve titreşimsiz oluyor (F310 ve önerdiklerinizi karşılaştırdığımda) diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin.
Hocam vallahi bence en mantıklısı almışken 2.el bir series kolu çözmek ben bazen sahibinden üzerinde 900-1000 arasına görüyorum hem uyum sorunu sıfır olur hem de ergonomi ve kalite açısından birinci sınıf.
Ben kendim 2.el DualSense buldum 1000'e onu aldım mesela sorunsuzca kullanıyorum şu an.
Hocam düşünce tavsiyesi için teşekkür ederim fakat bu zamana kadar elektronik 2. el ürünlerden hiç mutlu ayrılmadım o konuda şansızım o yüzden artık tercih etmiyorum.

F310 aldım MediaMarkt'dan 399 TL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı