600 TL'ye oyun tavsiyesi

Aerkazs

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
183
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
RAM
16 GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
1TB NVMe M.2 SSD + 256 GB Sata SSD + 1TB HDD
Ekran kartı
RX 6700XT
Anakart
B450
İşlemci
R5600
Herkese merhaba, iyi sosyaller. Bu aralar oynayabileceğim bir oyun arayışı içerisindeyim, hazırda olan indirimlerden de yararlanmak istiyorum. Sizlerden oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem konu başlığında belirttiğim civardadır. Tek oyun ya da birkaç oyundan oluşabilecek sepet önerilerine açığım. Korku ve zombi temalı oyunlardan pek keyif almadığımı da belirtmek istiyorum. Sahip olduğum oyunları da ekleyebilirim.
 
Cyberpunk 2077 şu an 266TL gibi bir fiyata geliyor öneririm.

Bannerlord.
RDR2.
Warband.
HOI4.
EU4.

Epic Games: 500 TL'ye oyun önerisi buradakiler + RDR2, Witcher 3, cp2077. bahsedilen oyunların oynanışına bakmanı tavsiye ederim.

Hocalarım hepinize teşekkür ediyorum. Ben en iyisi sahip olduğum oyunları belirteyim. Öncellikle önerdiğiniz oyunların hemen hemen hepsine sahibim. Sadece strateji oyunları ve linkte paylaşılan Marvel oyununa sahip değilim.
 
Hocam M&B oynayıp EU4 HOI4 oynamamak nedir?

Nedense strateji oyunlarından hep uzak kaldım hocam. Ancak deneyebilirim.

Sahip olduğum oyunlar;
Steam.
Bunlara ek olarak.
M&B serisi, CP2077, FC24, FM Manager, AC serisi (Mirage hariç), Watch Dogs serisi, Control, Detroit, Hogwarts Legacy, disco, Death Stranding, Ghostrunner, dishonered, Mafia serisi, Borderlands, Rainbow Six: Siege, Deathloop, metro serisi, Far Cry serisi, Battlefield serisi, Mass Effect serisi, NFS serisi(unbound hariç), Star Wars Jedi.
Eklemediğim birçok oyun daha var ancak onlar da Epic'ya da diğer oyun platformları tarafından ücretsiz verilen oyunlardan oluşmakta.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı