- Makaleler
- 13
600 TL'ye alabileceğiniz en iyi klavyeyi atmama rağmen beğenmedim atmışsınız. Tuhaf.Anladım, Hepsiburada'dan link atar mısınız? Hızlı getiren bir yerden.
600 TL'ye alabileceğiniz en iyi klavyeyi atmama rağmen beğenmedim atmışsınız. Tuhaf.Anladım, Hepsiburada'dan link atar mısınız? Hızlı getiren bir yerden.
Hocam şahsen 2-3 hafta kullandım, çok sıkıntılı klavye. Kimsenin almasını istemem. Klavyede ghosting bile yok çünkü. Ve alıcısı bazen sıkıntı çıkartabiliyor.
60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68-Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kesinlikle bu. İlk siparişte indirim var zaten mükemmel fiyat.
T60'dan çok daha iyi.
Anladım. O zaman bütçe yükseltip K552 veya K617 Fizz bakabilir.Hocam şahsen kullandım çok sıkıntılı klavye. Kimsenin almasını istemem. Klavyede ghosting bile yok çünkü. Ve alıcısı bazen sıkıntı çıkartabiliyor.
Yani 600TL'ye çok bir şey beklenmemeli açıkçası. Bu bütçede sıfır olarak en f/p T60 var maalesef.T60 da önermem ben aslında.
En kötü K552 bakabilirse çok iyi olur konu sahibinin.Yani 600TL'ye çok bir şey beklenmemeli açıkçası. Bu bütçede sıfır olarak en f/p T60 var maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.