Ben yayın açıyorum ve o fiyatlara bence 2.el IPS bakmanı öneririm. Ben öyle yapmıştım ve 400 tl civarı bulmuştum ama yine de sen bilirsin.Merhaba arkadaşlar,
Yayıncılık yapıyorum ve 2. bir monitöre ihtiyacım var. 2. monitör olarak herhangi bir boyut tercihim yok. Sadece düzgün çalışsın bilgisayarıma bağlayabileyim yeter.
2. el değilde Alcatel tabletler bulmuştum. Spacedesk gibi programlar kullanarak birbirine bağlamak mümkün o yüzden onları tercih etmek istiyorum.Ben yayın açıyorum ve o fiyatlara bence 2.el IPS bakmanı öneririm. Ben öyle yapmıştım ve 400 tl civarı bulmuştum ama yine de sen bilirsin.
Önerebileceğiniz tablet var mı bari..Adamlar 75 Hz 1 ms IPS panel garantisiz eski monitörlere 2K para istiyor.![]()
Önerebileceğiniz tablet var mı bari.
Kaç liraya? Ve Android kaç?Vallahi bunu buraya yazacağım ama yasak mı değil mi bilmiyorum elimde hiç kullanılmamış 10 günlük jelatinleri üzerinde Lenovo Tab M8 2 GB RAM 32 GB hafıza IPS panel tablet var düşünür müsün?
Kaç liraya? Ve Android kaç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.