Darboğaz olmaz diye tahmin ediyorum. Parçalara gelecek olursak güç kaynağında kronik sorunlar var. Seçtiğiniz SSD yerine aynı fiyata 860 evo alınabilir. Ramlarinizin en az 3000 Mhz olması gerekli. Anakartta ise B350 yada x470 modellerinden birisini tercih etmenizi öneririm.
Darboğaz olmaz diye tahmin ediyorum. Parçalara gelecek olursak güç kaynağında kronik sorunlar var. Seçtiğiniz SSD yerine aynı fiyata 860 evo alınabilir. Ramlarinizin en az 3000 Mhz olması gerekli. Anakartta ise B350 yada x470 modellerinden birisini tercih etmenizi öneririm.
Benim koyduğumla sizin gösterdiğiniz ekran kartının farkı ne ki? Bana aynı gibi geldi. Benim koyduğum gaming pro sizin koyduğunuz sadece gaming. Pro daha iyi olmaz mı?
Şimdi farkettim sizin attığınız Gigabyte imış.
Benim koyduğumla sizin gösterdiğiniz ekran kartının farkı ne ki? Bana aynı gibi geldi. Benim koyduğum gaming pro sizin koyduğunuz sadece gaming. Pro daha iyi olmaz mı?
Şimdi farkettim sizin attığınız gigabyte mış
Şimdi farkettim sizin attığınız gigabyte mış
Öncelikle sistem darboğaz yapar mı? Güç kaynağı yeterli mi? Parçalardan herhangi birinde kronik sorun var mı? Bu sistemi tam 6000 TL'ye topladım. Ekran kartını sahibinden.com'dan sıfır olarak 3000 TL'ye buldum. Onu alamazsam 2600 TL2ye MSI GTX 1070 Ti Gaming alacağım. Sorduğum soruları cevaplarsanız çok sevinirim. Hepinize hayırlı günler.
8 GB RAM şuan bence çokta az değil şuan bütçem 5.5-6K olduğu için böyle yaptım. Seneye 8 ya da 16 GB RAM daha ekleyeceğim. 3000 MHz olarak düzelttim şuan sepetimdeki ürünü. İşlemciyi de Ryzen 5 2600 olarak düzelttim. Diğer parçalarda bir sorun var mı? Ve o güç kaynağı yeterli mi?