yigitavsar
Kilopat
Ben olsam az bir fark daha verip güç kaynağını 700W olarak değiştirirdim.
Aynı modelin 700W olan psu ile değiştirdim. Kronik sorunu falan var mıdır o modelin?Ben olsam az bir fark daha verip güç kaynağını 700W olarak değiştirirdim.
Sizin öneriniz hangi markanın kaç W PSU'su?700W'a yükseltmenizin sebebi nedir? Kaliteli 450W bir PSU'nun bile yeteceği sistemde daha fazla para harcamaya gerek yok.
Bu model gayet uygun ve yeterli olacaktır.Sizin öneriniz hangi markanın kaç W psu su?
Bilgisayarı ekran kartı hariç tamamen itopyadan alacağım itopyada bulunan bi ürün söylemeniz mümkün mü acaba?
Maalesef İtopya'da düzgün seçenekler yok. Başka sitelerden almanızı öneririm.Bilgisayarı ekran kartı hariç tamamen itopyadan alacağım itopyada bulunan bi ürün söylemeniz mümkün mü acaba?
FSP AHBC Serisi 600W Meet 85 Aktif PFC Güç Kaynağı | ITOPYA
Ve bu ürün yeterli olmaz mı? Sıkıntısı yada onun gibi bişeyi mi var?
Yanlış olmuş olabilir her insan hata yapar buna takılacağınıza yardım etseniz elinize mi yapışır? Herkes milletin hatasını düzeltme derdinde burada bir şey soruyoruz adam hatamı düzeltmeye çalışıyor.Ryzen 7 2700X olmasın o, başlığa Ryzen 5 2700X yazmışsın da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.