Creiwu
Picopat
Herkese merhabalar, yaklaşık 1 aydır araştırma yapmaktayım toplayacağım bilgisayar hakkında ve bu süreçte fikirlerim sürekli değişip durdu. En son kararım ise RTX 2060 ekran kartına sahip ve 6.500-6.750 TL'yi geçmeyecek bir hazır sistem almaktan yana. Bunun üstüne bir de G-SYNC uyumlu bir monitör alacağım için 1.500-2.000 TL kadar da monitöre ayırmam gerekiyor yoksa toplam bütçem 9000-10000 arasında.
Bugüne kadar araştırdığım ve aklımda olan sistemlerin linkini aşağıya bırakıyorum, farklı bir önerisi olan varsa bekliyorum.
Teknobiyotik P2
Teknoking
DA-Sistem
Vatan Intel Sistem
Bu üçünden en çok hoşuma giden Ryzen 5 3600 işlemci ile o fiyata olması sebebiyle DA-Sistem fakat burda da kasanın soğutmasının pek iyi olmadığını düşünüyorum, iyi soğutmalı bir kasa için sitedeki seçeneklerden fiyatın 600-700 TL üstüne çıkmam gerekiyor tek aklıma takılan nokta bu.
Bugüne kadar araştırdığım ve aklımda olan sistemlerin linkini aşağıya bırakıyorum, farklı bir önerisi olan varsa bekliyorum.
Teknobiyotik P2
Teknoking
DA-Sistem
Vatan Intel Sistem
Bu üçünden en çok hoşuma giden Ryzen 5 3600 işlemci ile o fiyata olması sebebiyle DA-Sistem fakat burda da kasanın soğutmasının pek iyi olmadığını düşünüyorum, iyi soğutmalı bir kasa için sitedeki seçeneklerden fiyatın 600-700 TL üstüne çıkmam gerekiyor tek aklıma takılan nokta bu.
Son düzenleme: