6000 - 7000 TL degerinde toplama kasa

Mustafa akyuzuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar konunun basinda belirttigim gibi 6000 7000 TL'lik canavar bi kasa istiyorum. Oyunlarda sorun yasatmayacak beni 4 yil arkama bakmadan getirebilicek sistem toplamama yardim eder misiniz? Monitörsüz olucak sadece kasa arkadaşlar. Arastirmalarimi yaptim bana FPS kasmayacak oyunlarda akici olabilecegim video cekip paylaşabileceğim bir kasa lazim yardimlarini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar daha verimli yardimci olurmusunuz fiyat bütçem 7 bin TL sadece oyun oynayip videoya alip Youtube'ye atmak Photosop yapmak uzerine. Sistem toplamam lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa seçimini sana bıraktım. Herkesin zevki farklıdır. 500GB SSD olduğu için 1TB HDD aldım. Sistem bu şekilde iyidir. Seni rahat 4 yıl götürür.

Ekran Alıntısı.PNG

Edit: Seçmiş olduğum SSD'nin başında "m" ibaresi var. Büyük ihtimalle notebook'lar içindir. Siz normal bir SSD seçiniz. Uyumsuz SSD seçmiş olabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı