Selam. Rahat bir koltuk, bir oyuncu kulaklığı ve bir klavye arıyorum. Yapacağınız seçimler bütçemi çok geçmesin. Az ise sıkıntı olmaz. Alacağım ürünlerde kriterleri aşağıya yazıyorum.
Klavye:
- Sessiz Switch olsun.
- TKL model olsun. (%60 ve üstü için daha iyi önerileriniz varsa bakmak isterim.)
- RGB olsun.
Kulaklık:
- Mümkünse kumaş ped olsun. (yazın bana sıkıntı çıkarmasını istemem açıkçası.)
- Mikrofonu çıkarabilir olsun. (bu olmasa da olur)
-Mikrofonu sabit olmasın. (Void Elite'deki gibi yani)
Koltuk:
- Koltuğa açıkçası tam olarak karar veremedim.
- Rahat olması benim için en önemlisi ofis veya oyuncu fark etmez.
(Abim de kullanacak ara sıra koltuğumu 170-180 arası boy 90-100 kilo arasına da uygun olsun.)A
Bütçem bunlar için toplam 7000 TL. Çok azıcık daha çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. (eğer F/P ürün varsa onlar da olur. Eğer mümkünse kalmasını da isterim yani
)
@550519 @BehzatAmirim @Reavenn @BerkayZ87 hocalarım önerilerinizi bekliyorum ve size iki sorum daha olacak.
-Anakartım Gigabyte H610M-H ve yanlış bilmiyorsam ALC897 ses kartına sahip. Sizce alacağım kulaklığın tam performansını almak için ses kartı alınır mı?
- Aklımda kulaklıkta forumda popüler olmayan skullcandy slyr ve Fifine H6 var. Sizce nasıllardır?
Klavye:
- Sessiz Switch olsun.
- TKL model olsun. (%60 ve üstü için daha iyi önerileriniz varsa bakmak isterim.)
- RGB olsun.
Kulaklık:
- Mümkünse kumaş ped olsun. (yazın bana sıkıntı çıkarmasını istemem açıkçası.)
- Mikrofonu çıkarabilir olsun. (bu olmasa da olur)
-Mikrofonu sabit olmasın. (Void Elite'deki gibi yani)
Koltuk:
- Koltuğa açıkçası tam olarak karar veremedim.
- Rahat olması benim için en önemlisi ofis veya oyuncu fark etmez.
(Abim de kullanacak ara sıra koltuğumu 170-180 arası boy 90-100 kilo arasına da uygun olsun.)A
Bütçem bunlar için toplam 7000 TL. Çok azıcık daha çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. (eğer F/P ürün varsa onlar da olur. Eğer mümkünse kalmasını da isterim yani

@550519 @BehzatAmirim @Reavenn @BerkayZ87 hocalarım önerilerinizi bekliyorum ve size iki sorum daha olacak.
-Anakartım Gigabyte H610M-H ve yanlış bilmiyorsam ALC897 ses kartına sahip. Sizce alacağım kulaklığın tam performansını almak için ses kartı alınır mı?
- Aklımda kulaklıkta forumda popüler olmayan skullcandy slyr ve Fifine H6 var. Sizce nasıllardır?
Son düzenleyen: Moderatör: