6000-7000 TL gaming bilgisayar önerisi

JudiciaLL

Megapat
Daha fazla  
Uzun süredir araştırma yapıyorum. Sadece 1660Ti ve 2060 arasında kaldım ama Rog Strix olması 1660Ti yönelmemi sağladı. Sizin önerileriniz nelerdir ?

414705

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar artmış. Ben imzamdaki sistemi 7.250 ye toplamıştım. Çok memnunum. İlerde upgrade yapabilirsiniz 1 yıl sonra filan bu yüzden şimdilik 1660ti öneririm. F/P ürünü. Seneyede 2070 veya rx 5700XT ile değiştirirsiniz eskisinide satarsınız.

Fiyatlar artmış. Ben imzamdaki sistemi 7.250 ye toplamıştım. Çok memnunum. İlerde upgrade yapabilirsiniz 1 yıl sonra filan bu yüzden şimdilik 1660ti öneririm. F/P ürünü. Seneyede 2070 veya rx 5700XT ile değiştirirsiniz eskisinide satarsınız.
Fiyatlar düşecek gibide durmuyor. :) kasa ve anakart secimim nasıl sizce ?

Fiyatlar düşecek gibide durmuyor. :) kasa ve anakart secimim nasıl sizce ?
Ben şahsen ileriyi düşünerekten anakart ve işlemciyi yüksek tuttup TUF X470 anakart ve ryzen 2700x işlemci aldım buna istinaden ekran kartını orta sınıfın en iyi ekran kartlarından birini alarak fiyatı dengeledim. Ekran kartım şuanda BF 5 i bile ultra ayarlarda zerre donma olmadan oynatıyor. Ama yinede 1. senesini doldurur doldurmaz satılığa çıkarıp o sırada ekran kartımı yükselteceğim. Hedefim RX5700 XT.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı