Peki fiyat farkı değer mi? 7000 barajı üstüne çıkıyor.İki ekran kartı arasından 2060 tercih etmelisiniz. Rog Strix olması performansa bir etki etmiyor, 2060 daha performanslı bir kart.
Fiyatlar düşecek gibide durmuyor.Fiyatlar artmış. Ben imzamdaki sistemi 7.250 ye toplamıştım. Çok memnunum. İlerde upgrade yapabilirsiniz 1 yıl sonra filan bu yüzden şimdilik 1660ti öneririm. F/P ürünü. Seneyede 2070 veya rx 5700XT ile değiştirirsiniz eskisinide satarsınız.
Ben şahsen ileriyi düşünerekten anakart ve işlemciyi yüksek tuttup TUF X470 anakart ve ryzen 2700x işlemci aldım buna istinaden ekran kartını orta sınıfın en iyi ekran kartlarından birini alarak fiyatı dengeledim. Ekran kartım şuanda BF 5 i bile ultra ayarlarda zerre donma olmadan oynatıyor. Ama yinede 1. senesini doldurur doldurmaz satılığa çıkarıp o sırada ekran kartımı yükselteceğim. Hedefim RX5700 XT.Fiyatlar düşecek gibide durmuyor.kasa ve anakart secimim nasıl sizce ?
Ekran kartı nvidia alma tarafıyımHocam bence direkt bunu alın.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11.com
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11.com'da! En uygun ekran kartı fiyatları, bilgisayar bileşenleri kategorisinde!urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.