6000-7000 TL monitör dahil orta seviye hazır sistem önerisi

Pietra

Centipat
Daha fazla  
Dostlar tarih 1 Ağustos 2022 PC almak istiyorum ve şu an en mantıklı sistemler AMD Ryzen 3 3200G APU sistemler. Bu şekilde monitör ile beraber alındığına 6500 TL civarını geçmeyecek veya monitör dahil olup 7000 TL olacak şekilde orta seviyelerde CS:GO, Valorant, LoL falan sıkıntısız oynatacak bir bilgisayar varsa atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakitim olmadığı için taksitleyerek alacağım bilgisayarı. Bu yüzden bir site üzerinden daha iyi olur.
O zaman ne yazık ki toplama yapamayacağım. Her ürünün ayrı olarak taksitlendirmesi oluyor. Bu yüzden fazla tutar. Sıfır ve hazır sistem bütçesi için monitör parası da düşülecek. Monitör için kaç Hz tercih edersiniz?

60 Hz yeterli aslında benim için.

Sistem için 5200 TL bütçe kalıyor. 800 TL bütçe artma şansı varsa şu olabilir;

Sistem için 5200 TL bütçe kalıyor. 800 TL bütçe artma şansı varsa şu olabilir;

Teşekkür ederim aklımda bulunucak bu sistem. Tüm seçenekleri toplayıp en son değerlendirme yapıp almayı düşünüyorum. Ayrıca aklımda şöyle bir sistem var fikir verirsen sevinirim.

Teşekkür ederim aklımda bulunucak bu sistem. Tüm seçenekleri toplayıp en son değerlendirme yapıp almayı düşünüyorum. Ayrıca aklımda şöyle bir sistem var fikir verirsen sevinirim.

Bütçeyi aşıyor. O bütçeyle daha iyi öneriler yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı