Merhaba, bütçe biraz daha esneyebilir. Tutuş şeklim palm, hangi fareyi almalıyım?
Merhaba, bütçe biraz daha esneyebilir. Tutuş şeklim palm, hangi fareyi almalıyım?
Ivıra zıvıra para verme. Güvenilir firma, sağlam markadan şaşma dostum.Merhaba, bütçe biraz daha esneyebilir. Tutuş şeklim palm, hangi fareyi almalıyım?
Hele böyle şikayetler varken, katiyen tercih edilmemeli;Bu paralara Wraithten uzak dur. Reklamlarla her yeri ele geçirmişler. Hayatında Wraith duymamış kişiler bile bu siteyi öneriyor sırf youtube da popüler isimlere reklam veriyorlar diye. Swarcow bir nesli zehirledin swarcow.
Gerçekten bu markayı sevip öneren kardeşcanları dahil etmiyorum. Onlar mesajımı okuyup tahrik olmasın. Genel konuşuyorum
Reklam yapmaları ile ne alakası var? Gayet kaliteli ürünler kendimde kaç kez alışveriş yaptım veya yakınlarım yaptı emin ol "bilindik" markalardan daha iyi. Nereden biliyorsun dersen kullandım da biliyorum.Bu paralara Wraithten uzak dur. Reklamlarla her yeri ele geçirmişler. Hayatında Wraith duymamış kişiler bile bu siteyi öneriyor sırf youtube/tiktok/instagram da popüler isimlere reklam veriyorlar diye. Swarcow bir nesli zehirledin swarcow.
Gerçekten bu markayı sevip öneren kardeşcanları dahil etmiyorum. Onlar mesajımı okuyup tahrik olmasın. Genel konuşuyorum
Attığımız ürünlerin kötü olduğunu kanıtlasana.Ivıra zıvıra para verme. Güvenilir firma, sağlam markadan şaşma dostum.
Technopat bile wraithten reklam almış herhalde mesajımı siliyorlar. Özgürlüğe bak. Adam bütçesine göre öneri istemiş. Ben de öneri yapmaktansa uzak durması gereken markayı söylüyorum. Aynı şey. Ve mesajım siliniyor. Technopat'ı bırakma vakti gelmiş.
Technopat bile Wraithten reklam almış herhalde mesajımı siliyorlar. Özgürlüğe bak. Adam bütçesine göre öneri istemiş. Ben de öneri yapmaktansa uzak durması gereken markayı söylüyorum. Aynı şey. Ve mesajım siliniyor. Technopat'ı bırakma vakti gelmiş
Okuma yazman var mı brom? Sen kullanmışsın beğenmişsindir. Senin gibi kardeşlerime saygı duyuyorum diye yazdım.Kötü olduğunu kanıtlar mısın?
Sen de benim klavye önerime, öneri yapmayıp attığım firmayı kötülemiştin ama senin mesajın silinmedi. Buna ne diyeceksin?İşte kendin diyorsun öneri yapmayıp konuyla alakasız şeyler yazıyorsun forumun kurallarında var bu konuyla alakasız mesaj yazamazsın o yüzden siliniyor hangi konu olursa olsun sen gidersin başkası gelir güle güle.