6000-7000TL civarında mouse önerisi

Prow1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bütçe biraz daha esneyebilir. Tutuş şeklim palm, hangi fareyi almalıyım?

Merhaba, bütçe biraz daha esneyebilir. Tutuş şeklim palm, hangi fareyi almalıyım?

Ivıra zıvıra para verme. Güvenilir firma, sağlam markadan şaşma dostum.

Hele böyle şikayetler varken, katiyen tercih edilmemeli;

Reklam yapmaları ile ne alakası var? Gayet kaliteli ürünler kendimde kaç kez alışveriş yaptım veya yakınlarım yaptı emin ol "bilindik" markalardan daha iyi. Nereden biliyorsun dersen kullandım da biliyorum.
Attığımız ürünlerin kötü olduğunu kanıtlasana.

Technopat bile Wraithten reklam almış herhalde mesajımı siliyorlar. Özgürlüğe bak. Adam bütçesine göre öneri istemiş. Ben de öneri yapmaktansa uzak durması gereken markayı söylüyorum. Aynı şey. Ve mesajım siliniyor. Technopatı bırakma vakti gelmiş

İşte kendin diyorsun öneri yapmayıp konuyla alakasız şeyler yazıyorsun forumun kurallarında var bu konuyla alakasız mesaj yazamazsın o yüzden siliniyor hangi konu olursa olsun sen gidersin başkası gelir güle güle.

Kötü olduğunu kanıtlar mısın?

Sen de benim klavye önerime, öneri yapmayıp attığım firmayı kötülemiştin ama senin mesajın silinmedi. Buna ne diyeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…