6000-7000TL civarında mouse önerisi

• Konuyu başlatan Prow1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 589
Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Dost uzak dur uzak. İade olmayan ürün mü olur? Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik. Sonra konu altında bize Wraith mallarını önerenlerin kulağını çınlattık. Hiçbir şey yapamıyorsan Google'dan, ekşi sözlükten vs. yorumları araştır. Benim Wraith ile bir derdim yok. Paran çöp olsun istemiyorum. Yine de sipariş verirsen ürün gelince olumlu/olumsuz düşüncelerini bizimle paylaş lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dost uzak dur uzak. İade olmayan ürün mü olur? Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik. Sonra konu altında bize Wraith mallarını önerenlerin kulağını çınlattık. Hiçbir şey yapamıyorsan Google'dan, ekşi sözlükten vs. yorumları araştır. Benim Wraith ile bir derdim yok. Paran çöp olsun istemiyorum. Yine de sipariş verirsen ürün gelince olumlu/olumsuz düşüncelerini bizimle paylaş lütfen.

Ah bir de şu iddiaları bıraksak o kadar güzel olacak ki. Ne güzel geçmişsiniz o yollardan...

1765819148141.png

Atılan yorum 11 Kasım, sipariş verilen tarih 14 Kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim. 2 gram aklınla işsiz gibi geçmiş mesajları bakıp açık arama sonra mahcup olursun böyle.Eki Görüntüle 2622473

Ne güzel işte. Deneyimlemişsiniz. Kötü deneyim olarak ne yaşadınız da insanları bu şekilde soğutmaya çalışıyorsunuz? Hala ürün önermenizi bekliyorum diğer türlü yazdıklarınızın hepsi konu dışı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atılan yorum 11 Kasım, sipariş verilen tarih 14 Kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim.
Eki Görüntüle 2622473

Hocam kulaklıkta ne sorun yaşadınız, eğer sesini beğenmediyseniz normal çünkü IEM kulaklık bu. EQ yapılmadan, direk telefon ya da PC kullanımında güzel ses alamamanız normal. Çünkü IEM kulaklıklar ses olarak dengesizdir, bir modelinde bass çok fazladır diğerinde tiz çok fazladır özellikle chi-fi olanlarda tizler daha fazla olur. Bu fiyat segmentinde herkese hitap edebilecek bir IEM yok zaten.

Ayrıca kulaklıklarda iadeyi keyfi olarak çoğu yer almıyor zaten, Wraith'e özgü bir durum değil bu. Cihazın teknik sorunun yoksa sesini beğenmediğiniz için iade almazlar, hijyen ürünü sonuçta. Almadan önce iyice araştırmalısınız IEM alacaksanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı