6000-7000TL civarında mouse önerisi

• Konuyu başlatan Prow1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 581
Değişik bir düşünce yapısına sahipsin. Çocuklukla ne alakası var? Kötülüyorsan gerekçesi ile kötüle.
Yazdım ya. Bu fiyatlara bu ürünleri sakın alma diye. Bu demek oluyor ki bu fiyatlara daha iyi seçenekler var. Tabii bu benim fikrim. Sana göre bu fiyata en iyi seçenekler bu olabilir. Saygı duyuyorum. Belki haklısın. Oldu mu hakim bey?

Dostlar, herkes birbirinin ürününe sallamak yerine özellikleri karşılaştırsak daha iyi olmaz mı?
Sen attığım firma şikayetlerini okudun mu dostum? Alacağın mouse de sorun çıkarsa telefonla arayabileceğin bir firma yok karşı tarafta, mail ile irtibata geçeceksin, sorunu videoya çekip atacaksın falan, garip garip yıldırma politikaları var. Sana önerdiğim mouse en çok kullanılan mouse.

Aratmama gerek yok dostum, şuan elimde zaten mouse. Dünyanın en çok kullanılan, tavsiye edilen mousesi. Bunun yerine millete ıvır zıvır aldırtacaksınız.
Hadi diyelim sorunu yok o ürünün. Attığımız ürünlerden iyi olduğunu veya attıklarımızın sorunlu olduğunu kanıtla.

Yazdım ya. Bu fiyatlara bu ürünleri sakın alma diye. Bu demek oluyor ki bu fiyatlara daha iyi seçenekler var. Tabii bu benim fikrim. Sana göre bu fiyata en iyi seçenekler bu olabilir. Saygı duyuyorum. Belki haklısın. Oldu mu hakim bey?

Daha iyi seçenek ne var tam olarak ? Palm tutuşa Sword X ya da HTM varken GPX öneriyorsunuz …

Sen attığım firma şikayetlerini okudun mu dostum? Alacağın mouse de sorun çıkarsa telefonla arayabileceğin bir firma yok karşı tarafta, mail ile irtibata geçeceksin, sorunu videoya çekip atacaksın falan, garip garip yıldırma politikaları var. Sana önerdiğim mouse en çok kullanılan mouse.

Normalde CS için atardınız Major finalinde kullanılmadığından Valorant’a mı geçtiniz ? Sararma sizde olmuyor diye diğerlerinde de olmayacak diye bir şey yok. GPX serisinde kaplama ve malzeme rezalet.

%100 Haklısın. Wraith ile bi sorun çıkarsa yandın. Asla yardımcı olmazlar. Aylarca THH sonucu beklersin. Sırf bu yüzden bile bu siteden uzak durmak gerekir.

%100 Haklısın. Wraith ile bi sorun çıkarsa yandın. Asla yardımcı olmazlar. Aylarca THH sonucu beklersin. Sırf bu yüzden bile bu siteden uzak durmak gerekir.
Emin ol gayet ilgililer. Kendimde iade yaptım ve hiç zorluk çıkarmadılar ama @Efe KIPKINER kardeşimiz buna da inanmıyor.

Keyfi iade alınmıyor sadece. Hala attıklarımızdan daha iyi ürün atmanızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı