Technopat bile Wraithten reklam almış herhalde mesajımı siliyorlar. Özgürlüğe bak. Adam bütçesine göre öneri istemiş. Ben de öneri yapmaktansa uzak durması gereken markayı söylüyorum. Aynı şey. Ve mesajım siliniyor. Technopatı bırakma vakti gelmiş
Ivıra zıvıra para verme. Güvenilir firma, sağlam markadan şaşma dostum.
Hele böyle şikayetler varken, katiyen tercih edilmemeli;
Neden Wraith e-Sports'tan uzak durmalısınız ?
Sebebi ise basit. İğrenç bir garanti servisleri var. Kesinlikle sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. 18 Ekim 2024 tarihinde, bu firmadan ATK X1 Ultra adlı mouse satın aldım. Mouse elime yaklaşık 3 gün içerisinde geçti. Artık bana bozuk ürün mü geldi, yoksa üretim hatası mı bilinmez, mousede...www.technopat.net
Wraith E-sports dolandırıcılığı
14 Nisan Pazar günü Wlmouse Beast X satın aldım dün geldi, denedim ve elime uygun olmadığına karar verdim. İade etmek istediğimde oturma organlarından kanun uydurup hijyen ürünü kategorisine soktular ve beni kullanamadığım bir mouse ve -5.000 TL ile bıraktılar. Diğer tüm firmalar sıkıntı...www.technopat.net
Wraith e-sports olumsuz alışveriş deneyimi
2020 yılında malum firmadan fare almıştım. ulaşım problemlerinin olduğunu fazlasıyla duymuştum ama WhatsApp hatları vardı. Bir problem sonrası rahat bir şekilde iletişime geçebileceğimi düşündüm. Fare elime ulaştı ve dongle ile eşleşmediğini fark ettim. Destek hatlarına yazdım; iade etmek...www.technopat.net
Wraith Esports - Şikayetvar
Wraith Esports şikayet, iletişim, Wraith Esports yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports için yazılan tüm şikayet ve k...www.sikayetvar.com
Sen de benim klavye önerime, öneri yapmayıp attığım firmayı kötülemiştin ama senin mesajın silinmedi. Buna ne diyeceksin?
Bu paralara wraithten uzak dur yazmışsın. Bende buna cevap istiyorum kuru kuru yazıp kötülemek olmuyor.Okuma yazman var mı brom? Sen kullanmışsın beğenmişsindir. Senin gibi kardeşlerime saygı duyuyorum diye yazdım.
Raporladım zaten ama bir sorun görülmemiştir diye cevap geldi, her moderatörün kendi kuralı var anladığım kadarıyla.Raporla o zaman onu da mı ben söyleyeyim.
2 yıldır kullanıyorum dostum, sararma falan yok. Telefon numarası olan firma önerin insanlara, kendi kanunlarını uygulayan firmalar önermeyin.Konu dışı konuştuğunuz için siliniyor.
Kronik ürün önermeyi bırakır mısın ? Ivır zıvır dediğin markaların ürünlerinin kaplaması 1 ay sonra sararmıyor.
Az aratsan internette ne olduğunu göreceksin.Raporladım zaten ama bir sorun görülmemiştir diye cevap geldi, her moderatörün kendi kuralı var anladığım kadarıyla.
2 yıldır kullanıyorum dostum, sararma falan yok. Telefon numarası olan firma önerin insanlara, kendi kanunlarını uygulayan firmalar önermeyin.
Ben firmanın baş düşmanı değilim, sadece fikrimi yazdım. Aynı şekilde sen de yazdın. Detaylara inip vatan savunur gibi savunmana gerek yok. Ortada uzatılacak bir şey yok. Ürünün kötü olduğunu kanıtla falan ne brom ilkokul çocuğu gibiBu paralara wraithten uzak dur yazmışsın. Bende buna cevap istiyorum kuru kuru yazıp kötülemek olmuyor.
Bu mantığa göre Wraithten hiçbir ürünü almamak gerek. Sitenin sahibi akraban olsa bu kadar gözü kara savunursun valla tebrik ettimAz aratsan internette ne olduğunu göreceksin.
Değişik bir düşünce yapısına sahipsin. Çocuklukla ne alakası var? Kötülüyorsan gerekçesi ile kötüle.Ben firmanın baş düşmanı değilim, sadece fikrimi yazdım. Aynı şekilde sen de yazdın. Detaylara inip vatan savunur gibi savunmana gerek yok. Ortada uzatılacak bir şey yok. Ürünün kötü olduğunu kanıtla falan ne brom ilkokul çocuğu gibi
Aratmama gerek yok dostum, şuan elimde zaten mouse. Dünyanın en çok kullanılan, tavsiye edilen mousesi. Bunun yerine millete ıvır zıvır aldırtacaksınız.Az aratsan internette ne olduğunu göreceksin.
Olay özellikte değil bu bütçede özelliklerin zaten pek farkı yok. Olay malzeme kalitesinde ve sorunlarda.Dostlar, herkes birbirinin ürününe sallamak yerine özellikleri karşılaştırsak daha iyi olmaz mı?