6000-7000TL civarında mouse önerisi

Dostum hala şikayet atıyorsun. Yazdığımı güzelcene okursan Wraith ürünü olmadığını anlarsın ama sonuçta okumadan ürün aldığın için burada okumanı beklemek hata olur.

Hocam, kusura bakmayın, bu konulardan çok anlamıyorum da kısaca, bu bütçelerde alabileceğim en iyi mouse Sword X doğru mu? Onun rengi kalmamış; sizce beklemeli miyim yoksa onun dengesinde başka bir mouse var mı?

Estağfurullah hocam. Bu iki arkadaş gibi yorum yapanlar oldukça bilgi karmaşıklığı olması normal. Palm için Sword X en iyi ürünlerden biri. Bir alt bütçede diğer önerdiklerim de gayet iyi. Arada ciddi bir fark bulmanız çok zor. Beast X Max da tercih edebilirsiniz eğer simetrik istiyorsanız.

Hocam, şimdi biraz analiz yaptım da; elim normal pozisyonda palm, click yaparken biraz claw’a kayıyor. %85 palm, %15 claw diyebilirim. Yine de Sword uyumlu olur değil mi, yoksa Beast grubu mu daha uyumlu olur?
@Michael_Kaiser

Hocam, şimdi biraz analiz yaptım da; elim normal pozisyonda palm, click yaparken biraz claw’a kayıyor. %85 palm, %15 claw diyebilirim. Yine de Sword uyumlu olur değil mi, yoksa Beast grubu mu daha uyumlu olur?
@Michael_Kaiser

Avuç içiniz temas edip sadece parmaklarınızın ucu hafif havada kalıyorsa Beast daha iyi olur.

Aynen dostum ondan sonra mouse iade edilmedi deyince damlarsın Wraith'den şikayet edenler bitmiyor diye.

Avuç içiniz temas edip sadece parmaklarınızın ucu hafif havada kalıyorsa Beast daha iyi olur.
Hocam, avuç hâlâ temas ediyor; sadece parmakların kırılma kısımları havaya doğru kalkıyor. Bu durumda Beast X Max alıyorum, doğru mudur? Şimdiden ikinize de teşekkürler.

Hocam, avuç hâlâ temas ediyor; sadece parmakların kırılma kısımları havaya doğru kalkıyor. Bu durumda Beast X Max alıyorum, doğru mudur? Şimdiden ikinize de teşekkürler.

Evet hocam. Boyuta göre tercih edin ama. Max, Mini ve Pro da boyut değişiyor sadece. Daha önce kullandığınız üründe rahat ediyorsanız boyut olarak karşılaştırarak alın mutlaka.

WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse ah bir stok olsaydı tam da anlattığına uygun mouse buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…