X3 elinize tam geliyorsa Pro, küçük geliyorsa Max, büyük geliyorsa da mini alın.
Tamamdır hocam çok teşekkürler.
X3 elinize tam geliyorsa Pro, küçük geliyorsa Max, büyük geliyorsa da mini alın.
Tamamdır hocam çok teşekkürler.
Dost uzak dur uzak. İade olmayan ürün mü olur? Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik. Sonra konu altında bize Wraith mallarını önerenlerin kulağını çınlattık. Hiçbir şey yapamıyorsan Google'dan, ekşi sözlükten vs. yorumları araştır. Benim Wraith ile bir derdim yok. Paran çöp olsun istemiyorum. Yine de sipariş verirsen ürün gelince olumlu/olumsuz düşüncelerini bizimle paylaş lütfen.
Atılan yorum 11 kasım, sipariş verilen tarih 14 kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim.Ah bir de şu iddiaları bıraksak o kadar güzel olacak ki. Ne güzel geçmişsiniz o yollardan...
Eki Görüntüle 2622472
Atılan yorum 11 Kasım, sipariş verilen tarih 14 Kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim. 2 gram aklınla işsiz gibi geçmiş mesajları bakıp açık arama sonra mahcup olursun böyle.Eki Görüntüle 2622473
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.