X3 elinize tam geliyorsa Pro, küçük geliyorsa Max, büyük geliyorsa da mini alın.
Tamamdır hocam çok teşekkürler.
Dost uzak dur uzak. İade olmayan ürün mü olur? Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik. Sonra konu altında bize Wraith mallarını önerenlerin kulağını çınlattık. Hiçbir şey yapamıyorsan Google'dan, ekşi sözlükten vs. yorumları araştır. Benim Wraith ile bir derdim yok. Paran çöp olsun istemiyorum. Yine de sipariş verirsen ürün gelince olumlu/olumsuz düşüncelerini bizimle paylaş lütfen.
Atılan yorum 11 kasım, sipariş verilen tarih 14 kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim.Ah bir de şu iddiaları bıraksak o kadar güzel olacak ki. Ne güzel geçmişsiniz o yollardan...
Eki Görüntüle 2622472
Atılan yorum 11 Kasım, sipariş verilen tarih 14 Kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim. 2 gram aklınla işsiz gibi geçmiş mesajları bakıp açık arama sonra mahcup olursun böyle.Eki Görüntüle 2622473
Atılan yorum 11 Kasım, sipariş verilen tarih 14 Kasım. Denemişim yani. Hem bizzat tecrübe etmişim hem de araştırıp öğrenmişim.
Eki Görüntüle 2622473
Ya dostum burası mahkeme mi?? Neden ısrarla fikrinizi kabul ettirmeye çalışıyosunuz.Ne güzel işte. Deneyimlemişsiniz. Kötü deneyim olarak ne yaşadınız da insanları bu şekilde soğutmaya çalışıyorsunuz? Hala ürün önermenizi bekliyorum diğer türlü yazdıklarınızın hepsi konu dışı olacak.
Şimdi bizim konuştuklarımızla senin bu yazdıklarının ne alakası var? Ben tek bir siparişe göre firma yorumlamıyorum ki. Her firma için internette mutlaka ama mutlaka kötü yorumlardır vardır. Ama Wraith bu işin ustası. Sponsorluklarla kitleleri fena manipüle etmişler. Sen ezbere ''kulaklık hijyen'' vs. bir şeyler yazıyorsun ama Wraith dediğim gibi bu işin uzmanı. Aynı şekil mouse'lara da aynı şeyi yazmışlar. Attığınız önerdiğiniz mouseların hepsinde ambalajı açılmış ürünün iadesi yok yazıyor.Hocam kulaklıkta ne sorun yaşadınız, eğer sesini beğenmediyseniz normal çünkü IEM kulaklık bu. EQ yapılmadan, direk telefon ya da PC kullanımında güzel ses alamamanız normal. Çünkü IEM kulaklıklar ses olarak dengesizdir, bir modelinde bass çok fazladır diğerinde tiz çok fazladır özellikle chi-fi olanlarda tizler daha fazla olur. Bu fiyat segmentinde herkese hitap edebilecek bir IEM yok zaten.
Ayrıca kulaklıklarda iadeyi keyfi olarak çoğu yer almıyor zaten, Wraith'e özgü bir durum değil bu. Cihazın teknik sorunun yoksa sesini beğenmediğiniz için iade almazlar, hijyen ürünü sonuçta. Almadan önce iyice araştırmalısınız IEM alacaksanız.
Şimdi bizim konuştuklarımızla senin bu yazdıklarının ne alakası var? Ben tek bir siparişe göre firma yorumlamıyorum ki. Her firma için internette mutlaka ama mutlaka kötü yorumlardır vardır. Ama Wraith bu işin ustası. Sponsorluklarla kitleleri fena manipüle etmişler. Sen ezbere "kulaklık hijyen" vs. bir şeyler yazıyorsun ama Wraith dediğim gibi bu işin uzmanı. Aynı şekil Mouse'lara da aynı şeyi yazmışlar. Attığınız önerdiğiniz farelerin hepsinde ambalajı açılmış ürünün iadesi yok yazıyor.
14 Gün yasal hakkım var benim. Neye göre iade almıyor? THH bilmeyen, başvurmaya üşenen, süreçle uğraşacak vakti olmayanları çarpa çarpa para kazanıyorlar işte. Giden müşterileri de youtube/tiktok/instagram fenomenlerine reklam vererek telafi etmiş oluyorlar. Kalıbımı basarım ortaya Wraith'in tek 1 ürününü bile kullanmadan Wraith öneren yüzlerce insan vardır sürü psikolojisi yüzünden. Bilirkişi değilim şu mouse %100 daha iyidir deyip sonuna kadar diretemem fakat superlight2 ve viper v3 pro'nun bu konuda önerilen tüm mouse'lardan 150 kat daha iyi olduğuna %100 inanıyorum. Her anlamda. Fiyat, performans, kullanım süresi, kalite vb. akla ne gelirse.Hocam iade politikaları böyle, bu konuda yapılabilecek şey ya alınacak ürünü iyice araştırmak ya da siteden alışveriş yapmamak. Dediğinizde haklısınız ancak Wraith'in ürünleri daha çok kişiye hitap edecek türden, araştırmadan alan birisinin beğenmeme olasılığı muhtemel olduğundan keyfi iade almıyor olabilirler. Diğer Logitech, Razer, SteelSeries gibi markalar genele hitap ediyor o yüzden alan kişi memnun kalabiliyor ancak bu markaların da hem fiyatı şişik hem de ileride sorun çıkartıyorlar. Mesela önerdiğiniz V3 Pro'da scroll, lod sorunu var. Superlight 2'de de sararma, scroll, yazılım sorunları var yine.