6000-7300 TL Arası Gaming Laptop Önerisi

mangalar3

Decapat
Katılım
10 Haziran 2019
Mesajlar
2
Bu yıl bilgisayar mühendisliği 1. sınıfa geçiş yapmış bulunmaktayım ve masaüstü getir götür zor olduğundan bi oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum önerilerinize açığım yardımcı olabilir misiniz?Abra A7 V11.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Ya bunu alıp monitörü 144 Hz'e upgrage edeyim diyorum ya da (7200 TL)
Bu bilgisayarı alıp RAM'i 16 GB yapıp üstüne SSD'yi 3000/1100 okuma yazma oranına uprage etmeye düşünüyorum(6700 TL). Hem yazılım yazacağım hem de oyun oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinde de 8 gb ram var ve yakın zamanda yeterli olmayabilir. Msi laptoplarda bu yükseltmeleri yapamıyorsunuz. Laptopu aldıktan sonra alıp kendiniz takmanız gerekiyor. Monster gayet iyi görünüyor. Çünkü hem yeni nesil işlemci hemde upgrade seçeneği var. Ekran kartları zaten aynı. Ben olsam Monster alırdım ama konu kasa kalitesine gelirse orda Msi çok güvenilir ve çok sağlam. Çoğu kullanıcının tecrübesine göre yıpranmalar oluşabiliyormuş Monster'da. Arkadaşım kasa kalitesine önem verdiği için Msi seçti. Sizde ona göre bir seçim yapınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı