6000 çekim vazol pufflar nasıl kullanılmalı?

Hocam likit bitmeden yandığını nasıl anladın içini mi açtın ve ne kadar sürede oldu?
Bir de Türkiye'de çok çakma satılıyor dikkat edin.
 
İçindeki pamuktan bahsediyorsan likiti bittiği halde çekmeye devam edersen yanıyor. Düzenli içiyorsan likitini düzenli doldurman gerekli.

Likit bitince yenisini alırım zaten önceki aldığım likit bitmeden çok çektiğim için yanmıştır galiba benim sorduğum yanmaması için nasıl kullanmalıyım püf noktası falan var mı demek istedim.

Hocam likit bitmeden yandığını nasıl anladın içini mi açtın ve ne kadar sürede oldu?
Bir de Türkiye'de çok çakma satılıyor dikkat edin.
2 hafta da yanık kokusu gelmeye başladı ama gelmeden önce açmıştım icini borusunu temizlemistim
 
Türkiye'de çoğu satıcı 1.kalite ürünü orjinal diye kandırarak satıyor. Ben bizzat Çin'de üretici firmalarla ve toptancılarıyla iletişim kurdum. İnsanların puff merakı tamamen likitinden dolayı, normal elektronik sigara ile kıyaslanamayacak kadar güzel aromaları mevcut ve bu aromalar çok yoğun olduğu için insanların, ya da gençlerin bir kısmı pufflara yöneliyorlar. Ardından zaten bu kadar para verdim, biraz likit doldurarak idare edebilirim diyorlar ve kullanmaya devam ediyorlar. Zaten 5000 çekimlik ve üstlerinde açılma olayı gayet pratik ve basit, bunun videoları internette tonlarca mevcut. Kullanabildiğim kadar kullanırım, sonra atar yenisini alırım kafasında herkes. Bu kafada olmalarının sebebi ise elektronik sigaradan anlamamaları, uğraşmak istememeleri, gözünde büyütmeleri, coil değişimi, bakımı vs vs. Son olarak yukarıda belirttiğim gibi puffları genel olarak gençler tükettiği için hiç uğraşmadan direkt alıp içiyorlar, bir iki video sayesindede arka kapağını çıkartıp aldığı ucuz likitleri doldurarak bir şekilde devam ettirip sonrasında atıyorlar. Coilin yanıp yanmadığını tadından bile anlamadan direkt zevki içici olarak tüketiyorlar.
 

Geri
Yukarı