lEOl Decapat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 88 Yer Bursa / Keles 12 Mart 2019 #41 iCharmeleon dedi: Bir bakın derim. Şuan ki piyasa için bu tarz bir bilgisayar işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan ki piyasa derken? Mr.Sir dedi: Hocam böyle tam fiyat 7070 TL. RAM'den iki tane olacak ama. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi de sistemi de güncelledim bu nasıl?
iCharmeleon dedi: Bir bakın derim. Şuan ki piyasa için bu tarz bir bilgisayar işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan ki piyasa derken? Mr.Sir dedi: Hocam böyle tam fiyat 7070 TL. RAM'den iki tane olacak ama. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi de sistemi de güncelledim bu nasıl?
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2019 #42 Gayet güzel.
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 12 Mart 2019 #43 lEOl dedi: Şuan ki piyasa derken? Genişletmek için tıkla... Dolar kuru ve enflasyon sürekli artıyor. Gelecek günlerde fiyatlar artabilir.
lEOl dedi: Şuan ki piyasa derken? Genişletmek için tıkla... Dolar kuru ve enflasyon sürekli artıyor. Gelecek günlerde fiyatlar artabilir.
lEOl Decapat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 88 Yer Bursa / Keles 12 Mart 2019 #44 iCharmeleon dedi: Dolar kuru ve enflasyon sürekli artıyor. Gelecek günlerde fiyatlar artabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım bende almışken biraz yükseğini alayım dedim ve bu sistemi satın aldım. Satürn Halkası dedi: Gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim.
iCharmeleon dedi: Dolar kuru ve enflasyon sürekli artıyor. Gelecek günlerde fiyatlar artabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım bende almışken biraz yükseğini alayım dedim ve bu sistemi satın aldım. Satürn Halkası dedi: Gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim.
Mr.Sir Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 444 Çözümler 1 Yer Kocaeli 12 Mart 2019 #45 Hayırlı olsun gayet güzel seçmişsiniz.
lEOl Decapat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 88 Yer Bursa / Keles 12 Mart 2019 #46 Mr.Sir dedi: Hayırlı olsun gayet güzel seçmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şimdi bana grafik tasarım için bir monitör lazım.
Mr.Sir dedi: Hayırlı olsun gayet güzel seçmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şimdi bana grafik tasarım için bir monitör lazım.
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2019 #47 Hayırlı olsun.
lEOl Decapat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 88 Yer Bursa / Keles 12 Mart 2019 #48 Satürn Halkası dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu sistem de kasanın PSU saklama yeri yokmuş. Nasıl yapsak ki?
Satürn Halkası dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu sistem de kasanın PSU saklama yeri yokmuş. Nasıl yapsak ki?
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2019 #49 lEOl dedi: Teşekkür ederim. Bu sistem de kasanın PSU saklama yeri yokmuş. Nasıl yapsak ki? Genişletmek için tıkla... Çok önemli mi görüntüsü?
lEOl dedi: Teşekkür ederim. Bu sistem de kasanın PSU saklama yeri yokmuş. Nasıl yapsak ki? Genişletmek için tıkla... Çok önemli mi görüntüsü?
lEOl Decapat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 88 Yer Bursa / Keles 12 Mart 2019 #50 Hayır. Performans ve ya ısınma olarak sıkıntı verir mi? Kasayı değiştirsem mi diyorum aşağıdaki ile? Ayrıca itopya'da siparişi iptal etmeden değişiklik yapabilme durumumuz var mı? PSU'da değiştiresim var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hayır. Performans ve ya ısınma olarak sıkıntı verir mi? Kasayı değiştirsem mi diyorum aşağıdaki ile? Ayrıca itopya'da siparişi iptal etmeden değişiklik yapabilme durumumuz var mı? PSU'da değiştiresim var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com