6000 TL 144 Hz monitörlü sistem toplama

Kardeş şöyle özetleyeyim hemen. Sende benim gibi sanırım büyük çoğunlukla CSGO oynuyorsun single yani online olmayan yüksek grafik isteyen oyunları oynamam arasıra girerim diyorsan CS üzerinden bir monitor hele o derece yetenekli isen CS de 144hz 1 ms monitor almalısın seni hemen şuraya yönlendireyim hangi pro. oyuncu hangi monitor u kullanıyor

Best CS:GO Monitor 2017 (July 2018) - What Pro Players Use
fiyatından ötürü ben ASUS VG248QE düşünüyordum ama incele detaylı karar senin olur.

Neden diğer oyunları çok oynamıyorsan dedim çünkü 144hz demek o oyundan 144 FPS almalısın demek. 144 fps alabileceğin oyun GTX 1060 kartıyla CS GO dur, 10 sene önceki oyunlardır vs. o yüzden 144 hz önermiyor insanlar. Sorun varsa sorabilirsin bu konuyu zamanında çok araştırmıştım.
Agirlik cs oynicam ama arada bf 5 gta falan girerim ekiple o yuzden kasmayan bisey isriyorum orta ayarlarda oynatsın zaten ama şimdi 6000 tl bilgisayar toplayıp 1 ay sonra monitör alabilirim

Şimdiden %95 kullanımları gören bir işlemci bu. BU E3de duyurulan oyunlarda bottleneck yapmaya başlayacak bile. 6 çekirdek artık günümüz için yetersiz. 6 çekirdek 12 izlek dururken bariz seçim bellidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı