6000 TL bilgisayar tavsiyesi

Sistem önermiş, başım gözüm üstüne fakat;
"Bu sistem seninkini ezer bir de tepinir eueueueu" gibi yazmasına çok sinirlendim.
Sistemini öner, geç işte.

Fazla takma, kendisi Ryzen 3 1200 AF ile RX 5500 XT -5600XT darboğaz yapmaz diyen birisi. Normal karşılamak lazım.

Fazla takma, kendisi Ryzen 3 1200 AF ile RX 5500 XT -5600XT darboğaz yapmaz diyen birisi. Normal karşılamak lazım.
Atma Ziya atma.
Screenshot_20200721-144410_Samsung Internet.jpg

Ayrıca ben de 1200AF'nin 5500XT ile darboğaz yapmayacağını, yapsa da hafif olacağını düşünüyorum.
Ayrıca onun bu konuda önerdiğinden daha iyi bir sistem önerin varsa söyle. Konumuz diğer konudaki fikirleri değil, buradaki sistem. Üslubu yanlış ona yüzde yüz katılıyorum ama bu onun sisteminin diğerinden çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

atma ziya atma.
Eki Görüntüle 620289
Ayrıca ben de 1200 AF'nin 5500XT ile darboğaz yapmayacağını, yapsa da hafif olacağını düşünüyorum.
Ayrıca onun bu konuda önerdiğinden daha iyi bir sistem önerin varsa söyle.

Dükkana gidiyorum şu an. Bulup atacağım SS'leri atma Ziya diyor bir de 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 6000 TL bütçem var ve bir kasa toplamak istiyorum fiyata monitör klavye mouse vb şeyler dahil değil onlar halihazırda mevcut önerilerinizi bekliyorum.

Hocam şunu merak ediyorum farklı sitelerden mi olsun tek bir siteden mi?
.

Hocam buna 3600X ve 1TB Blue HDD koyun ve olsun.

Ayrıca onun bu konuda önerdiğinden daha iyi bir sistem önerin varsa söyle.

Adamın niye avukatligini yapiyorsun herkese karşı anlamadım ve daha iyi bir sistem var evet. Benimki olmasa bile DA2 sistem daha alternatif.

Merhaba arkadaşlar 6000 TL bütçem var ve bir kasa toplamak istiyorum fiyata monitör klavye mouse vb şeyler dahil değil onlar halihazırda mevcut önerilerinizi bekliyorum.

Pc Toplama Sihirbazı hocam sisteme SSD veya HDD takmadan sundum. Onerebilecegim SSD yok buyurun. Yalniz R5 3500X islemci sitede yok. Ben direkt R5 3600'ü seçtim. Var ama garip bir versiyonu var. İtopya'da 1400TL civariydi galiba baska yerlerde de daha ucuz olabilir. Islemciyi baska yerden alirsaniz 200TL flan cebinizde kalıyor. Yaklasik 430TL ile de saglam bir arastirmayla SSD alabilirsiniz. Ayni vutce araliginda ki SSD'ler arasinda cok fazla hiz farki yoktur. Ama sorunlusu ve sorunsuzu vardir. Sorunsuzu bulmak icin kullanici yorumlarina bakin. Veya direkt 2TB'lık HDD'de alabilirsiniz size kalmış. Begenmezdeniz donanim arsivinin dahademin atilan sistemini alın. Benim topladigim sistemin diger sistemlerden farki RAM'in 2x8 olmasi ki bu gozle gorulur bir seviyede FPS artisi sagliyor. Aksini iddia eden fedöçüdür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı