6000 TL bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Destroying

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
138
6000 TL Bütçe var. 1000 TL'yi Ekipmana harcayacağım. Monitör dahil sistem önerir misiniz?
 
Tactics LFT doğru demiş bencede ekipmanı düşük bütceli bişey al parayı bilgisayara yatır. Ekipmanları en azıdan sonrada değiştirirsin ama bilgisayar öyle kolay değişilmez.
 
Hatta sana tavsiyem hiç ekipman toplama direkt 6.000 TL ile bilgisayar topla. Klavye mouse kulaklık falan toplamda 100 TL'ye rahat idarelik alırsın.
Mekanik klavye şart.
Logitech G430.
Razer Deathadder Elite alcam.
Neden şart ? Oyuncu bilgisayarı toplayınca illa mekanik klavye mi almanız gerekiyor ? Tercih size kalmış tabi ki bir şey diyemeyiz.
 
Bütçen zaten 6000 TL. 1000 TL Ekipman, 144Hz bir monitör istiyorsan ona da en az 1000 TL, Kaldı 4000 TL, ekipmana daha az önem vermeni tavsiye ederim.
 
James Donkey 610 Alabilirsin. Ben Blue switch kullanıyorum bu markanın. Çok memnunum. Razer ve Corsair de kullandım. İkisini de aratmıyor.
 
ekipmana 1000tl harcıycağına 6000tlye pc al ekipman zamanla olur zaten ve alıcaksan o kulaklıgı alma
 
bence şimdilik 1080 li pc topla kötü ekipmanlar al seni idare edecek ucuz ekipmanlar monitör de seni idare edecek kadar ucuz olsun bence sonra yenisini alabilirsin zaten mesela ucuz olan 1080 var asusun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…