Destroying
Hectopat
6000 TL Bütçe var. 1000 TL'yi Ekipmana harcayacağım. Monitör dahil sistem önerir misiniz?
Gidip 400 500 TL'ye klavye mouse vs. almak yerine ekipman bütçesini kısıp daha iyi donanım toplayabilirsiniz. Tavsiyemdir.6000 TL Bütçe var. 1000 TL'yi Ekipmana harcayacağım. Monitör dahil sistem önerir misiniz?
Neden şart ? Oyuncu bilgisayarı toplayınca illa mekanik klavye mi almanız gerekiyor ? Tercih size kalmış tabi ki bir şey diyemeyiz.Mekanik klavye şart.
Logitech G430.
Razer Deathadder Elite alcam.
Daha yüksek performans almak varken rahatı seçiyorsun tabi karışamayızda senin tercihin.Mekanik klavye şart.
Logitech G430.
Razer Deathadder Elite alcam.
James Donkey 610 Alabilirsin. Ben Blue switch kullanıyorum bu markanın. Çok memnunum. Razer ve Corsair de kullandım. İkisini de aratmıyor.Hatta sana tavsiyem hiç ekipman toplama direkt 6.000 TL ile bilgisayar topla. Klavye mouse kulaklık falan toplamda 100 TL'ye rahat idarelik alırsın.
Neden şart ? Oyuncu bilgisayarı toplayınca illa mekanik klavye mi almanız gerekiyor ? Tercih size kalmış tabi ki bir şey diyemeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.