6000 TL bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Tactics LFT doğru demiş bencede ekipmanı düşük bütceli bişey al parayı bilgisayara yatır. Ekipmanları en azıdan sonrada değiştirirsin ama bilgisayar öyle kolay değişilmez.

Hatta sana tavsiyem hiç ekipman toplama direkt 6.000 TL ile bilgisayar topla. Klavye mouse kulaklık falan toplamda 100 TL'ye rahat idarelik alırsın.
Mekanik klavye şart.
Logitech G430.
Razer Deathadder Elite alcam.
Neden şart ? Oyuncu bilgisayarı toplayınca illa mekanik klavye mi almanız gerekiyor ? Tercih size kalmış tabi ki bir şey diyemeyiz.

Hatta sana tavsiyem hiç ekipman toplama direkt 6.000 TL ile bilgisayar topla. Klavye mouse kulaklık falan toplamda 100 TL'ye rahat idarelik alırsın.

Neden şart ? Oyuncu bilgisayarı toplayınca illa mekanik klavye mi almanız gerekiyor ? Tercih size kalmış tabi ki bir şey diyemeyiz.
James Donkey 610 Alabilirsin. Ben Blue switch kullanıyorum bu markanın. Çok memnunum. Razer ve Corsair de kullandım. İkisini de aratmıyor.

bence şimdilik 1080 li pc topla kötü ekipmanlar al seni idare edecek ucuz ekipmanlar monitör de seni idare edecek kadar ucuz olsun bence sonra yenisini alabilirsin zaten mesela ucuz olan 1080 var asusun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı