6000 TL bütçe ile sistem toplama

Maximen

Kilopat
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
1.215
Çözümler
7
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır para biriktirip bugün sipariş verebildiğim sistemi yorumlar mısınız? Benim bu ürünler içinden aklıma sadece SSD takılıyor satın almadan önce araştırdım Technopat ve diğer forumlarda genel olarak önerildiğini gördüm fakat satın aldıktan sonra kronik sorunu olduğunu okudum umarım başıma gelmez çünkü kredi kartıyla taksit yaptırarak aldım ve iade etme süreci benim işimi çok zorlaştırır.

Anakart:


531, 01 TL.

İşlemci:


1.698, 99 TL.

Ekran kartı:


2.049.00 TL.

RAM X2:


518, 00 TL.

SSD:


399, 00 TL.

Kasa + PSU:


850 TL.

Toplam: 6046 TL'ye gelmiş oldu arkadaşlar bu sistem bana dolar kurunun bu seviyede olduğu dönemde ancak bu kadar çıkabildim sistemle ilgili şunu alsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey varsa lütfen belirtin.
 
Merhabalar, şöyle bir kampanya var bakmak isterseniz. Bu bundle'dan iki tane alıp 1500₺ gibi bir fiyata 16GB Ram ve 960GB SSD sahibi olursunuz.

Kaçırmışım hocam geride iade edemem dediğim gibi kredi kartın üzerinden çektim görseydim değerlendirirdim ama güzel kampanyaymış gerçekten.

8 GB ram yakışmadı be :(
2 Tane hocam RAM'ler.
 
Hocam,gayet iyi.Ben kötü bir şey göremedim.Fiyatta olması gerektiği gibi.Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim, hazır sistem baktım uzun bir süre ama içime sinmeyen kesin bir şey oldu içinde özellikle kasa ve psu'lara bir ısınamadım daha önce sistem toplamadım biraz tırsmıyor değilim açıkçası ama videolardan baka baka 1 -2 saat içinde toplarım diye düşünüyorum umarım patlamayız. :D
 

Geri
Yukarı