6000 TL elektro gitar tavsiyesi

Merhabalar 5-6 bin lira arası Floyd roselu gitar önerilerinizi bekliyorum.
Detay vermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Sabit köprülü DBZ Bolero kullanıyorum fakat sololarda bazen whammy bar ve 24. fret gerektiğinden yeni bir gitar almayı düşünüyorum. Tarz olarak metal tercih ederim. İkinci el de olur sıfır da farketmez. Uzun zaman Ibanez Prestige ikinci ellerine baktım. Neyi ne yapmam konusunda tavsiyeleriniz bekliyorum.
 
Hocam ESP'nin KH-202 Caution Kirk Hammett Signature modeli var. Tam istediğiniz gibi. Floyd rose köprüsü var, ayrıca metal için de gayet uygun humbucker manyetikleri var. Fiyatı da yanılmıyorsam en son 4000-4500 TL arasındaydı.

 
Tabi ki 0 arıyorsan daha uygun ibanez jem jr. Kendim kullanıyorum memnunum kilitli burgusu var Floyd rose humbucker-Single-humbucker ben pink Floyd çalmayı seviyorum plug in ile o tonları alabiliyorum. Tabi bir fender değil ama iş görüyor özellikle Floyd rose için kaliteli modeli bu ibanezin o fiyat bandında.
 
Ibanez Prestige'leri tavsiye ederim. Bende de RG1570 var, acayip güzel alet. Yalnız sizin için daha iyisi bulunur. Bunlara bakabilirsiniz:
Özellikle şu 2550'lere hastayım. Olmadı elimdekini çıkarıp onlardan alayım ben de :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı