6000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
6000
Bu videodaki ekran kartı Mobile olmayan versiyonu ama tahminen aşağı yukarı bu videodaki kadar FPS alırsınız yani 5-10FPS daha düşük alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izliyorum yarıladım videoyu peki yazılım olarak nasıl performans sergiler laptop Python JavaScript falan kullancaktım.
 
Yazılımla uğraşmadığım ve ilgilenmediğim için bir şey diyemem ama internette ki bilgilere yazılım da iyi performans alırsınız çünkü sistem gereksinimleri çok düşük.

Anladım teşekkür ederim yardımların için herhalde mağazalarda 6bine bundan daha iyisini bulamam değil mi bunu almayı düşünüyorumda.
 
Bu arada seni yargılamıyorum yanlış anlama foruma ilk üye olduğum zamanlar bende yardımcı olmak amacıyla bilmediğim konularda arkadaşları yanlış yönlendiriyordum ve çok yanlış bir şey konu açan arkadaşın kafası karışabiliyor.

Anlayışınız için teşekkürler hocam. Bu hatayı bidakine tekrarlamayacağım.🙂
 
Anladım teşekkür ederim yardımların için herhalde mağazalarda 6bine bundan daha iyisini bulamam değil mi bunu almayı düşünüyorumda.

Mağaza da büyük ihtimalle satıcı 4000 TL'ye aldığı malı size 6000 TL'ye satmaya çalışacaktır o yüzden sahibinden almak daha mantıklı bu arada hemen almayın daha iyi bir seçenek bulabilirsiniz belki ilanlara bakmaya devam edin.
 
Mağaza da büyük ihtimalle satıcı 4000 TL'ye aldığı malı site 6000 TL'ye satmaya çalışacaktır o yüzden sahibinden almak daha mantıklı bu arada hemen almayın daha iyi bir seçenek bulabilirsiniz belki ilanlara bakmaya devam edin.

Zaten öyle yapacağım hemen almıyıcam zaten bilgisiyarı birkaç hafta sonra alacağım o zamana kadar araştırırım.
 

Geri
Yukarı