6000 TL i7 6700k Tabanlı Sistem Toplama

AreYouHurt'un sistemi gayet güzel. Onu alabilirsin.
İleriye dönük bir sistem istiyorum ve 1080p Youtube & Twitch gameplay için lazım bana.

@STarLoss yükseltme yapacaksanız bu CS Series™ Modular CS750M — 750 Watt 80 PLUS® Gold Certified PSU güç kaynağını tavsiye ederim. Hem 80 Plus Gold sertifikası var hem de modüler.
Tamamdır. Listeme bu güç kaynağını eklemiş bulunmaktayım.

Overclock yapmak istiyorsan k ibaresi artık pek bir şey ifade etmiyor... Z170 anakartlara gelen custom bios updateleri sayesinde kilitli işlemcileri tutan bir kilit yok artık. i5 6500 bile işini fazlasıyla görür bu konuda. Thermaltake frio extreme air cooling veya h100i sıvı soğutma alırsın ve canavar gibi 4.5 4.6 ghz lere çıkabilirsin. Ayrıca nvidia seviyor olabilirsin 970 gtx güzel bir ekran kartı ama 390x bir tık daha önde ve arada bariz performans farkı var. Her neyse sonuçta sistemi toplayacak olan sensin. Topladığın sistemi güzel günlerde kullanmanı dilerim

@BrutallicX arkadaşımız render alacağını ifade ediyor. Ayrıca K işlemci frekans olarak, K ibaresi olmayan işlemcilerden daha verimli. Bu yüzden 50-60TL için K ibaresi olan işlemcilerden vazgeçilmemeli. Ayrıca K ibaresi olmayan işlemciler, K ibaresi olan işlemcilerinden daha farklı yollarla O.C. edilebilmektedir.

@xenia

Bu mesajlarıma bakmanızı tavsiye ediyorum.

Eğer öyle yapacaksanız, nzxt gibi firmalar kasanın içinde döşenebilen led ler satılıyor. İçeriyi -meyhane- gibi yapabilirsiniz. Ben de düşünüyorum

Benim lafım size değildi. Yanlış anlaşılmak istemem. Fanlığı bırakıp en iyisini yönelmesini söyledim arkadaşa.

Peki bütçemi 8000 yapıp ASUS GTX 980Ti Direct CU III alsam?

Eğer öyle yapacaksanız, nzxt gibi firmalar kasanın içinde döşenebilen led ler satılıyor. İçeriyi -meyhane- gibi yapabilirsiniz. Ben de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…