6000 TL Intel i7 6700K GTX 1070 Sistem Toplama

qqzeck

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2016
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar resimdeki gibi bir bilgisayar topladım, fakat bu sisteme uygun bir Gaming monitör ihtiyacım var. 2 tane buldum olur mu GTX 1070'e bilemem, o yüzden size soruyorum.
  1. O.C yapacağım.
  2. Video + Render işleriyle uğraşacağım.
  3. Canlı yayın vs. yapacağım.
  4. Oyun oynayacağım.
Ve birkaç tane de sorum olacak; KCAS 750W 80+ Power bu sisteme yeter mi? Bilgisayarın sessiz olması lazım. :) Anakartı MSI Gaming M3 yapsam bir sıkıntı çıkar mı? Limitim: 6000 TL.
Ekranlar için bir de kablo önerisi lazım, 1. ekran için HDMI, 2. ekran için ise DisplayPort kablosu lazım. Siz hangisini seçerseniz ona göre kablo önerisi yapar mısınız?
jn6vqJ.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Öncelikle işlemcinize O.C yapabilirsiniz ama GTX 1070 FE stock versiyon ve yapacağınız O.C çok yüksek miktarda olmaz. Video ve Render , Yayın için işlemci de ekran kartı da gayet iyi. Ancak bir önerim O.C yapacaksanız PSU nuzu en az GOLD Sertifikalı olmasını öneririm. Aksi takdirde istenmeyen olaylar yaşama ihtimaliniz küçük bir ihtimal de olsa var :). Bunun dışında Ekran Kartı olarak GTX 1070 seçmenize karşın Monitörlerden biri AMD FreeSync destekliyor. Bunun yerine nVidia GSync destekli bir monitör almanızı tavsiye ederim. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı